Eddie (Manager Procurement)

Als je een ervaren Inkoper zoekt ben je bij Eddie aan het juiste adres. Met beoefende functies als Inkoper, Senior Inkoper, Tactisch Inkoper, Strategisch Inkoper en zelfs Manager Inkoop kun je wel stellen dat Eddie een zeldzame professional is op het gebied van inkoop. Tijdens zijn carrière heeft hij meerdere inkoopafdelingen naar het volgende niveau getild en is hij al ruim 30 jaar actief in de inkoopwereld voornamelijk bij technische organisaties. Bij zijn huidige werkgever is de bedrijfscultuur te conservatief en mist hij de vrijheid om het inkoopbeleid aan te mogen pakken. Goed nieuws voor uw organisatie, want deze inkoop topper is dus latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als bijvoorbeeld Strategisch Inkoper dan wel Hoofd Inkoop om uw inkoopbeleid te optimaliseren.

Door de jaren heen heeft Eddie zijn uitstekende communicatieve skills ontwikkeld. Wanneer Eddie een doel voor ogen heeft wijkt hij hier niet van af voordat hij dit doel bereikt heeft. Zo heeft Eddie tijdens zijn werkzaamheden een voorstel aangedragen waardoor er een besparing kon plaatsvinden van € 300.000,- op een waarde van € 800.000,-. Er werd eerst niet naar zijn voorstel geluisterd, maar door zijn vasthoudende karakter heeft hij dit toch voor elkaar kunnen krijgen. Eddie is echt een Inkoper in hart en nieren met een zeer leergierige karakter. Dit blijkt uiteraard uit zijn ervaringen en opleidingen die hij puur heeft gericht op de Inkoop en Management (NEVI 1, NEVI 2, NEVI3). Bent u op zoek naar een ervaren inkoper die uw inkoopbeleid onder de loep kan nemen, dan bent u bij Eddie aan het juiste adres.

Eddie heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 5.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

Head of Purchasing

  • Verantwoordelijk voor Inkoopomzet van ca. 80. miljoen euro;
  • Leidinggeven aan 1 Senior Buyer, 2 Buyer en 2 Inkoopmedewerkers;
  • Rapporteert aan Management Team;
  • Inrichten, faciliteren en coördineren inkoop (optimaliseren inkoopprocessen en procedures);
  • Inkoop professionaliseren;
  • Contractonderhandelingen, relaties onderhouden en performance verbetering van/met strategische partners.

Functie

Manager Procurement

Leeftijd

57

Woonplaats

Weert

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift, Frans matig in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, Baan, MS Office(Word, Excel(goed), PowerPoint)