Wouter (Inkoper)

Wouter heeft ruim 20 jaar ervaring als Inkoper, waarvan 9 jaar als Senior Inkoper. Binnen zijn functie was hij verantwoordelijk voor de inkoopprocessen van a tot z van grote medische apparatuur tot verbruiksartikelen, zoals handschoenen, reageerbuizen en het voorraadbeheer hiervan. Daarnaast heeft hij middels een intern project de inkoopprocessen geoptimaliseerd waarmee tijd en kosten besparingen zijn gerealiseerd. Naast zijn ervaring binnen de medische sector, heeft Wouter ook software en technische componenten ingekocht en is hij bijna 10 jaar actief geweest binnen de metaalbewerking als Buyer. Door een fusie veranderen de bedrijfsvoering die niet in lijn lag met zijn verwachtingen.

Wouter is communicatief vaardig en beschikt over een sociale instelling. Hij krijgt energie van commerciële processen waardoor hij meer dan 20 jaar met plezier als inkoper actief is. Ook haalt Wouter energie uit het analyseren van processen om deze te optimaliseren. Doordat hij opgeruimd en gestructureerd te werk gaat, is hij goed in het maken van tactische overwegingen met betrekking tot de inkoop.

Wim is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • verantwoordelijk voor het inkopen van software;
  • verantwoordelijk voor de inkoop van technische componeneten;
  • contact met nationale in intetnationale leveranciers;
  • het voeren van onderhandelingen omtrent prijs en levertijden.

Functie

Inkoper

Leeftijd

57

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift en Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Excel (goed), Word en PowerPoint, Exact en Isah