Cees (Voorraadbeheerder)

Cees heeft ruim een half jaar werkervaring opgedaan als Inventory Planner. Voor een handelsorganisatie in de maritieme sector beheert en analyseert hij de voorraden in het centrale warehouse in Rotterdam en 22 locaties in Zuid-Europa. Middels het voorraadsysteem Slim4 beoordeelt hij de inkoopvoorstellen aan de hand van de forecast, historische data en de voorraadhoogtes. Dit doet Cees zodanig dat er altijd geleverd kan worden en aan de voorraadstrategie van de organisatie wordt voldaan, Hiervoor koopt hij dagelijks producten in bij internationale leveranciers en werkt hij samen met collega Supply Chain Coördinators om de voorraden te alloceren vanuit het centrale warehouse naar de andere havens. Cees werkt met veel plezier binnen de organisatie maar helaas betreft het een tijdelijke functie. Met deze reden staat hij open voor een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain.

Cees is een vriendelijke jongeman met een open houding. Hij onderscheidt zich doordat hij tijdens het behalen van zijn Master Supply Chain Management ook als Logistiek Coördinator ervaring op heeft kunnen doen. Deze operationele werkhouding kan hij perfect combineren met de analytische vaardigheden die hij heeft en dit komt in zijn huidige functie ook zeker van pas. Cees kan daarnaast gemakkelijk overweg met ERP-systemen en heeft bovendien ervaring met Slim4.

Cees is in overleg per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand. 

 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het op peil houden van de voorraden op 22 locaties in Zuid-Europa en het centrale warehouse in Rotterdam;
  • Middels het voorraadsysteem Slim4 de voorraden analyseren en beoordelen van voorraad- en besteladviezen;
  • Dagelijks bestellen van producten bij internationale leveranciers;
  • Contact onderhouden met leveranciers omtrent lopende orders en bij problemen met de levering;
  • Schakelen met collega Supply Chain Coördinators omtrent het alloceren van voorraden naar de verschillende locaties;
  • Wekelijks houden van meetings van de Operations Managers van de locaties over de voortgang van de processen, de voorraden en de forecast.

Functie

Voorraadbeheerder

Leeftijd

24

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Slim4, AFS & MS office; Excel (uitstekend), Word en PowerPoint