Kelly (Inkoper)

Kelly is een Inkoopster met meer dan 13 jaar ervaring. Ze is begonnen in de verkoop en hier is haar interesse  voor inkoop ontstaan. Hierdoor ging Kelly aan de slag als inkoop assistent bij een elektronica groothandel/retailer. Hier was ze verantwoordelijk voor het maken van de inkooporders, alsook het beheren van de voorraad en het aandragen van verbeterprocessen. Kelly heeft als inkoop assistent/junior inkoper in verschillende keukens kunnen kijken en leren alsook haar bijdrage kunnen leveren met verbeteringen. Doordat ze ruime kennis heeft opgedaan bij deze werkgevers, heeft Kelly zich opgewerkt tot Inkoopster en nu bekleed ze deze functie inmiddels al 6 jaar met veel plezier. Bij haar huidige werkgever is ze verantwoordelijk voor de gehele inkoop van 5 B.V’s, het maken van de productieorders, het voorraadbeheer, alsook het onderhandelen met leveranciers over levertijden en prijzen (ook in het Verre Oosten). Hiernaast regelt Kelly ook het transport voor de aanlevering van ADR goederen. Zij is de spil tussen verschillende afdelingen en houdt graag het overzicht over het gehele proces. Kelly is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Operationeel/Tactisch Inkoopster waarbij zij haar kwaliteiten maximaal kan inzetten en nog meer kan ontwikkelen.

Kelly is een zelfstandige vrouw die graag concreet te werk gaat. Ze is leergierig, denkt in oplossingen en zoekt graag naar manieren om werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te richten alsook tijdbesparingen. Chaos vindt Kelly uitdagend en tovert dit graag om tot orde. Door haar optimisme en enthousiasme ligt Kelly snel goed in een team en vindt ze samenwerken ook belangrijk. Ze staat dan ook graag klaar voor haar collega’s. Ze communiceert duidelijk en aangenaam.

Kelly heeft een opzegtermijn van één maand, is voor 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300 op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het maken van inkoopbestellingen aan de hand van besteladviezen voor 4 BV's;
  • Maken van productieorders voor de productie van o.a. lijmen;
  • Het op peil houden van voorraden door bepalen van juiste parameters;
  • Informeren van levertijden, minimale afnames en prijzen aan de verkoop binnen- en buitendienst;
  • Contact met leveranciers omtrent prijzen, levertijden, leverbetrouwbaarheid etc. voor 4 van de 5 BV’s;
  • Maken van rapportages omtrent prijzen en omzet;
  • Verantoowrdelijk voor het beheren van artikelbestand en onderhouden van stamgegevens;
  • Regelen van transport voor de aanlevering van (ADR) goederen;
  • Spil tussen de afdeling verkoop, de leverancier en het magazijn.

Functie

Inkoper

Leeftijd

37

Woonplaats

Kaatsheuvel

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift. Frans en Duits redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Exact, Synergy, M3, SHD en Microsoft Office