Suzanne (HBO Starter Supply Chain)

Suzanne heeft een afgeronde hbo-opleiding Logistiek & economie en is momenteel haar Minor aan het afronden in Customs in International Business. Tijdens haar opleiding heeft Suzanne een onderzoek verricht naar het uitbreiden van de inzet van chauffeurs in het weekend binnen de kaders van de rij- en rusttijdenwetgeving. Suzanne heeft concluderen dat de vrachtwagenchauffers niet bewust waren van de impact van langeren dan wel kortere wachtijden en heeft aangedragen om vrachtwagenchaufferus een online curcus en een TLN certificaat te laten behalen. Suzanne is in februari afgestudeerd en is op zoek naar een analytitsche functie binenn de transport als bijvoorbeeld transportanalist.

Suzanne is een zeer slimme en analytische jonge damen. Met haar afgeronde hbo-opleiding Logistieke en Economie is voor haar de vervolgstap om haar carriere op 21 jarige leeftijd te gaan starten. Suzanne is er van bewust dat werkervaring in de praktijk vaak meer waard is dan een masteropleiding en is van mening dat je onder aan de ladder moet beginnen. Suzanne stelt altijd een doel voor zichzelf die andere wellicht te zwaar vinden, hierdoor zet zij altijd alles op alles om haar doelen te bereiken en weet ze het beste resultaat te behalen. Suzanne kan goed zelfstandig aan de slag, maar ook in teamverband en heeft deze eigenschap mede ontwikkeld door haar bijbaan als Teamleider bij een supermarktketen.

Werkzaamheden

  • Uitvoeren van onderzoek naar het optimaliseren van het Order-to-Cash proces van een vrachtwisselingplatform om de doorlooptijd van facturatie te verkleinen;
  • Analyseren van beschikbare data omtrent de tijden die gehanteerd worden om de doorloptijd in kaart te brengen;
  • Afnemen van intervieuws met de afdeling management en sales om te achterhalen waar tijd verloren gaat;
  • Geconcludeerd dat het proces vertraging op loopt omdat de afhandeling van de facturatie geen prioriteit heeft, er werd te veel focus gelegd op het verkopen van vrachten en minder aandacht aan het afhandelen van;
  • Aangedragen om triggers te laten verzenden naar zowel verkoper als afnemer om zo het facuratie proces aantrekkelijker, informatie sneller binnen te krijgen en meer onverzichte te kunnen creeeren.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

21

Woonplaats

Helmond

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Frans goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office(Word, Excel(goed), PowerPoint)