Monika (Voorraadbeheerder)

Monika is een inkoper/voorraadbeheerder met meer dan 8 jaar ervaring. Binnen haar rol als inkoper/voorraadbeheerder was zij verantwoordelijk voor het operationeel inkopen van goederen en het beheren van de algehele voorraad. Bij vooraad discrepanties trad Monika meteen op en lostte dit op. Ook had zij dagelijks contact met nationale en internationale leveranciers en onderhandelde zij over levertijden. Zij was het aanspreekpunt voor de klanten en fungeerde als spil tussen de verschillende interne afdelingen. Daarnaast heeft ze ook het ERP systeem geimplementeerd. Monika houdt zich daarnaast ook bezig met het analyseren van master data. In haar huidige functie als office manager regelt ze onder andere de debiteuren en crediteuren administratie, plant ze alle onderhoud en maakt ze contracten op. Doordat ze geen uitdaging heeft in haar huidige functie, is Monika samen met Extra Talent op zoek naar een functie als inkoper/voorraadbeheerder. In deze functie voelt Monika zich het meeste thuis en kan ze haar vaardigheden maximaal inzetten en ontplooien.

Monika is een energieke, gemotiveerde en zeer communicatief vaardige vrouw. Haar opwekkende persoonlijkheid zorgt voor positiviteit om haar heen. Ze is iemand met een hands on mentaliteit en pakt graag werkzaamheden op. Daarnaast staat Monika graag klaar voor haar collega's maar werkt ook prima zelfstandig. Door haar leergierigheid staat Monika altijd open om extra cursussen te volgen.

Monika heeft een opzegtermijn van 1 maand, is 36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- op basis van 40 uur. 

Werkzaamheden

  • Allround functie als office manager/backoffice/sales support;
  • Verantwoordelijk voor het beheren van de agenda  van de service engineer;
  • Alsook verantwoordelijk voor het plannen en het opzetten van de jaarronde onderhoud;
  • Bijhouden van de debiteuren en crediteurenadministratie, opmaken facturen;
  • Het opstellen van offertes en contracten;
  • Contacten onderhouden met klanten;
  • Verwerken van ziekmeldingen, declaraties en bestellingen.

Functie

Voorraadbeheerder

Leeftijd

49

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office, AS400, CAD CAM, Infodis, LM7, Topdesk, Jira, Filemaker.