Roel (Material Planner)

Roel heeft ruim 34 jaar ervaring binnen de supply chain en logistiek. Met zijn jarenlange opgedane kennis als zijnde Materiaal Planner binnen verschillende organisaties, is hij een professional die zijn vak verstaat. In zijn huidige rol als Raw Material Planner, is hij met name verantwoordelijk voor een tijdige en correcte aanlevering van grondstoffen om de productieafdelingen tijdig te voorzien van de nodige materialen. Het grootste gedeelte van zijn expertise en bedrevenheid heeft hij opgedaan tijdens zijn 10 jarige dienstverband binnen een technische handelsorganisatie. Als Material Planner Productie analyseerde en optimaliseerde hij de werkprocessen om ervoor zorgen dat de voorraad- en leverbetrouwbaarheid werden behaald. Daarnaast was hij continue aan het schakelen met collega’s van verschillende interne afdelingen omtrent het logistieke proces van meer dan 30.000 technische onderdelen. Roel is door zijn beperkte en grotendeels administratieve werkzaamheden binnen zijn huidige functie niet voldaan. Met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Materiaal Planner.

Roel is een intelligente en analytische man, die altijd in oplossingen denkt. Hij zoekt altijd naar mogelijkheden om zijn kennis te vergrootten en houdt er vervolgens van om het vergaarde te delen met zijn collega’s. Roel probeert altijd betrokken te zijn bij verschillende afdelingen en door die instelling kent de supply chain nog maar weinig verassingen voor hem. Zijn brede werkervaring biedt hem daarmee ook de mogelijkheid om knelpunten eenvoudiger te signaleren en processen te optimaliseren.

Roel heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand.      

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor een tijdige en correcte aanlevering van grondstoffen om op continue wijze de productieafdelingen te voorzien van de nodige materialen;
  • Het onderhouden van veelvuldig contact met interne afdelingen en leveranciers;
  • Het inboeken van productieorders;
  • Verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de gegevens in SAP;
  • Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden.

Functie

Material Planner

Leeftijd

55

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.