Yi (Supply Chain Analist)

Yi heeft ruime ervaring als Analist en heeft voornamelijk gewerkt in grote internationale organisaties. Bij een detailhandelorganisatie was Yi verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van complexe problemen aan de kassa- en hoofdkantoorsystemen. Bij een ander bedrijf onderzocht Yi hoe de documentatie het beste gedigitaliseerd kan worden. Omdat Yi elke dag ruim twee uur aan het reizen was, is ze op zoek naar een baan dichterbij huis. Yi zoekt een baan waar ze haar analytische kwaliteiten kan inzetten. 

Yi is een analytisch sterke vrouw. Ze denkt kritisch na, waardoor ze in staat is om beslissingen te maken op basis van alle vergaarde informatie. Hierdoor kan Yi processen zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Daarnaast is ze een erg enthousiaste en gemotiveerde werknemer. Yi krijgt energie van het analyseren en oplossen van problemen. Yi is internationaal georiënteerd en heeft uitstekende interdisciplinaire en interculturele communicatievaardigheden in zowel Chinees als Engels. 

Yi is per direct beschikbaar als Supply Chain Analist. Zij is 36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.600,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Analyseren van datastoringen;
  • Ondersteunen en oplossen van complexe problemen aan de kassa- en hoofdsystemen;
  • Verzamelen van technische informatie;
  • Uitvoeren van dagelijkse beheertaken.

 

Functie

Supply Chain Analist

Leeftijd

39

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Chinees en Engels uitstekend zowel in woord als schrift, Nederlands goed zowel in woord als schrift

Computervaardigheden

MS Office: Word en Excel uitstekend