Alfred (Productieplanner)

20 Jaar geleden heeft Alfred zijn hbo-diploma Logistiek & Economie behaald. De 20 jaar aan ervaring en de diverse banen in verschillende branches hebben Alfred een heel specifiek beeld gegeven in wat hij leuk vindt en kan. Plannen. Na het bekleden van de functie Forwarding Officer van 2003 tot 2011 waar hij plannend en operationeel actief was, kwam Alfred erachter dat Supply Chain zijn voorkeur had. Deze interesse heeft de afgelopen 10 jaar vorm gekregen door diverse functies zoals Material Planner, Order Processor, Repack Planner en Customer Service uit te oefenen. Deze functies hebben zijn vermoeden bevestigd, en nu is hij zeker in wat voor volgende uitdaging hij zichzelf ziet. Bezig zijn met de productie. Of het nou als Material Planner, Voorraadbeheerder of Productie Planner is, Alfred wil operationeel bezig zijn om het volledige productieproces van top tot teen te optimaliseren. Dit doet hij graag in teamverband, bij een productie- of Retail organisatie. Voor Alfred is een bedrijf waar hij zich op zijn plek voelt en waar een informele onderlinge sfeer hangt vitaal.

Alfred omschrijft zichzelf als kalm en resultaatgericht en dit is goed terug te zien in ons gesprek. Geen woorden maar daden. Alfred is niet bang om te zeggen wat hij denkt, maar probeert alles subtiel te regelen door gesmeerde samenwerking. Resultaatgericht is te herleiden uit de targets en productie eisen die hij bij elke taak met alle liefde heeft gerealiseerd. Hij opereert graag in een middelgroot tot groot bedrijf waar hij in teams het beste uit zijn productiviteit kan halen.

Alfred is per direct beschikbaar en heeft een bruto salaris indicatie van € 3.100 ,- op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Plannen en coördineren van repack activiteiten, bestaande uit:
    • Meerstuksverpakkingen (20.000 - 25.000 verpakkingen per week);
    • Promotiedisplays (2-5 orders per week);
    • Omlabelacties herverpakken (900 orders per week).
  • Verstrekken van ompakorders aan logistieke dienstverlener in België;
  • Opzetten en bijhouden van artikelgegevens in ERP-systeem;
  • Invoeren en up-to-date houden artikelgegevens in GS1 Data Source. Artikelbestand opgeschoond van 2000 naar 600 artikelen.

 

Functie

Productieplanner

Leeftijd

42

Woonplaats

Regio Tiel

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels uitstekend in woord en geschrift; Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP ECC, Oracle, MS Office: Word, Excel, PowerPoint