Milou (Inkoper)

Milou is na het behalen van haar hbo-diploma gestart bij een Productiebedrijf in de Techniek. Hier heeft zij ondertussen al zes jaar ervaring als Inkoper. Zij heeft zichzelf omhoog gewerkt van Inkoop assistent tot Category Manager. In haar huidige rol is zij verantwoordelijk voor de gehele inkoop van materialen, componenten en services, zoals gereedschappen en lascomponenten. Daarnaast maakt Milou alle prijs en contract afspraken en bezoekt zij leveranciers in het buitenland. Milou is ook nauw betrokken bij projecten met Production Engineering, grote investeringen van machines en andere projecten om de veiligheid, kwaliteit, leveringen, kosten en milieu te optimaliseren. Tevens is ze ook verantwoordelijk voor de optimalisatie van het orderproces voor de indirecte materialen. Milou is toe aan een nieuwe werkomgeving, hierdoor is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Tactisch Inkoper.

 

Milou is een energieke, sociale jongedame die gemakkelijk contact maakt met mensen en organisaties. Zij is accuraat en resultaatgericht waardoor je de garantie hebt dat Michelle altijd haar werk zorgvuldig zal uitvoeren. Tevens is Milou zeer leergierig, dit blijkt ook uit het feit dat ze na haar hbo-opleiding verder is gaan studeren. Hierdoor is zij in het bezit van haar NEVI 1 diploma en is zij bezig met NEVI 2. Haar passie ligt ook écht in het inkoopvak. Milou maakt graag de juiste match tussen de vraag van haar klanten en de leveranciers, rekening houdend met de beste voorwaarden.

 

Milou heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.795,- bruto per maand.  

Werkzaamheden

  • Inkopen van alle indirecte artikelen en services, bijvoorbeeld lascomponenten en gereedschap; 
  • Verantwoordelijk voor twee staal projecten en de inkoop van alle artikelen binnen deze projecten;
  • Opstellen van inkoopstrategieen;
  • Onderhandelen met leveranciers; 
  • Onderhouden van relaties met leveranciers;
  • Maken en opstellen van contract afspraken;
  • Asisteren met grote projecten binnen Productie Engineering, investeringen van machines en andere projecten die processen optimaliseren;
  • Meedenken met het optimaliseren vna het orderproces voor de indirecte materialen;
  • Bezoeken van leveranciers en vestigingen in het buitenland (o.a. Japan, China, Italie etc);
  • Audits uitgevoerd bij een leverancier in China en twee in Nederland. 

Functie

Inkoper

Leeftijd

29

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Excel, Word, PowerPoint)