Kalvin (Supply Chain Planner)

Kalvin heeft in 2012 zijn Master Supply Chain Management afgerond. Hij heeft ruim 6 jaar ervaring als productieplanner en inkoper bij een technisch productiebedrijf. Kalvin heeft een veelzijdige functie waarin hij onder andere verantwoordelijk is voor de productieplanning, het doorvoeren van procesverbeteringen en het plannen van orders. Zo heeft hij de two-bin werkmethode ingevoerd en een efficiëntere werkwijze in het magazijn geïmplementeerd. Kalvin heeft het idee dat hij is uitgeleerd bij zijn huidige werkgever en is op zoek naar een functie als Planner bij een technisch productiebedrijf.

 

Kalvin is een slimme en gedreven man. Koen heeft een sterk analytisch denkvermogen en is een volhouder. Hij denkt kritisch na, waardoor hij in staat is om beslissingen te maken op basis van alle vergaarde informatie. Als Kalvin ergens van overtuigd is, zal hij zich hieraan vasthouden. Kalvin stelt zich bescheiden op en is betrouwbaar. Hij komt altijd zijn afspraken na. Daarnaast is Koen gemakkelijk in de omgang, die mensen met elkaar verbindt.

 

Kalvin heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand, op basis van een 40 uur durende werkweek.

Werkzaamheden

  • Intensief contact met Logistiek over de productie en planning, productieplanning maken, 200 units per week;
  • Procesverbeteringen doorvoeren: effciëntere werkwijze in het magazijn doorvoeren en verdiepen in Exact voor het efficiënter, beter en foutlozer werken;
  • Leveranciers selecteren;
  • Contact met R&D over nieuwe producten;
  • Orders plaatsen: verantwoordelijk voor € 3.000.000,- op jaarbasis.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

33

Woonplaats

Doetichem

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in zowel woord als geschrift, Engels goed in zowel woord als geschrift

Computervaardigheden

MS Office, Exact Globe