Sheila (Supply Chain Planner)

Sheila is een young professional met meer dan 5 jaar ervaring in de Supply Chain. Zo heeft ze op jonge leeftijd al zware functies mogen bekleden binnen een groot internationaal productiebedrijf in de foodindustrie. Sheila is begonnen als Assistent Productie- en Kwaliteitsmanager. Hier was ze verantwoordelijk was voor het opstellen van werkinstructies, beheren van voorraad, opmaken van dagelijkse productieplanning, inkoop en het ondersteunen van kwaliteitsaudit. Na 2 jaar is ze doorgegroeid tot Manager Productieplanning & Inkoop. Sheila was tijdens deze functie verantwoordelijk voor de korte- en lange termijnplanning (capaciteitsplanning), material requirements planning, de volledig inkoop van materialen en grondstoffen, inbound magazijnbeheer omtrent 2000 pallets, key-user ERP en masterdata. Dit deed ze in alle tevredenheid van de organisatie en dit heeft er voor gezorgd dat ze promotie heeft gekregen tot de functie waar zij zich nu in bevindt, Regional Supply Network Planner. In deze functie is Sheila verantwoordelijk voor de salesorganisaties en fabrieken in 5 verschillende landen in Europa. Daarnaast ondersteunt ze de lokale demand- en supply chain planners, beheert ze zelf ook de korte termijn supply planning (in- en outbound) en lange termijn capaciteitsplanning. Sheila is in verband met de geboorte van haar kind op zoek naar een nieuwe uitdaging in Nederland, bij voorkeur als als (Senior) Supply Chain Planner met veel verantwoordelijkheden.

Sheila is een sociale dame met een open persoonlijkheid. Hierdoor is zij gemakkelijk in de omgang en is ze sterk in haar communicatie. Met haar resultaatgerichte mentaliteit staat zij altijd open voor uitdagingen en presteert zij het beste als ze veel verantwoordelijkheden heeft. Daarnaast heeft Sheila een flexibele instelling en werkt ze graag samen in een team met gemotiveerde mensen. Haar drijfveren zorgen er voor dat zij een team of organisatie naar een next level weet te tillen. 

Sheila is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000.- bruto per maand. Bij voorkeur werkt ze 32-36 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor salesorganisaties en fabrieken in 5 landen in Europa;
  • Ondersteunen van lokale demand- en supply chain planners in gebruik van APO (SAP);
  • Korte termijn supply chain planning, inbound en outbound;
  • Lange termijn capaciteitsplanning;
  • Aanmaken van nieuwe artikelen in APO (SAP).

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

28

Woonplaats

Breda

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels, uitstekend in woord en geschrift. Frans, goed in woord en geschrift. Duits, matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Outlook, Powerpoint, Access), ERP, Exact (Key-User), APO.