Gijs (Supply Chain Manager)

Toen Gijs op zijn 24e zijn Bachelor in Engineering & Design behaalde had hij de interesse in Supply Chain al ontdekt door diverse schoolprojecten. Toen hij hierna ook nog besloot zijn Master in Operations & Supply Chain te halen was het zeker; Gijs zou zichzelf bewijzen in de Supply Chain Sector. De ervaring die hij via de theorie van 2 studies, diverse stageopdrachten en 2 afstudeeropdrachten heeft opgedaan, wilde hij in 2013 in de praktijk brengen bij een waterfabrikant, waar hij na het behalen van zijn Master begon als Supply Chain Analyst. Hier kreeg hij de opdracht om een systeem te bedenken waardoor alle ERP-systemen geconsolideerd worden voor overzicht en gemak. De interne waardering werd geuit door Gijs tweemaal te promoveren, waardoor hij momenteel als Supply Chain Manager actief is, waarin hij twee internationale magazijnen beheert en de bijbehorende 10 FTE’s aanstuurt. Toch is Gijs het lange reizen zat, en zoekt nu een Managers functie in Nederland waar hij nog steeds actief leiding kan geven en inspireren.

Gijs omschrijft zichzelf als nuchter en communicatief. Twee vaardigheden die hij als manager goed heeft gebruikt en ontwikkeld. Recht voor zijn raap zijn en zeggen waar het op staat, maar toch op een degelijke en empathische manier. Ik merkte in mijn gesprek met Gijs dat zijn passie voor productieprocessen en het delegeren en inspireren van zijn team goed samenkomen in zijn huidige functie, en dit precies is wat hij in een volgende uitdaging zoekt. Daarnaast is Gijs een gedegen luisteraar, heeft een passie voor Supply Chain processen en projecten sinds zijn eerste opleiding, en ook al heeft hij de titel ‘Manager’ al bereikt op een relatief jonge leeftijd, is Gijs nog lang niet waar hij uiteindelijk wil zijn, en wil hij zichzelf nog veel meer ontwikkelen als manager.

Gijs heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 5.200,-

Werkzaamheden

  • Voorraadoptimalisatie van 4 inventory turnovers naar 7 inventory turnovers gerealiseerd;
  • Magazijn en organisatie in Zweden en Denemarken samengevoegd en momenteel leiding over 7 magazijnmedewerkers en 2 inkopers;
  • Manager inventory ter waarde van €4,6 miljoen en transportbudget van €1,5 miljoen;
  • Reductie van overtollige voorraad van 22% door tactisch elimineren / hergebruiken oude voorraad;
  • Reductie transportkosten van 5% door schappen van dure transporteurs;
  • Supervisor over zowel magazijn Benelux in België als magazijn Nordic in Zweden.

Functie

Supply Chain Manager

Leeftijd

32

Woonplaats

Regio Apeldoorn

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels uitstekend in woord en geschrift; Duits uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Project, Exact Globe, Peoplesoft, iGrafx, MS Office