Evert (Supply Chain Planner)

Na het behalen van zijn atheneumdiploma, heeft Evert zich gestort in de wereld van topsport. Van 2006 tot 2016 is hij topsporter geweest in atletiek en discuswerpen. Na deze 10 jaar heeft Evert de weloverwogen keuze gemaakt om een carrière te starten in het bedrijfsleven. Momenteel is Evert werkzaam bij een producent en leverancier van kantoorapparatuur als Serviceplanner, waar hij gemiddeld 100fte (op basis van skills en capaciteit) inplant op storingen, inspecties en het uitvoeren van reparaties. Hiernaast is Evert de spin in het web tussen klanten, helpdesk en het servicecenter. Momenteel is er een reorganisatie aan de gang, waardoor Evert boventallig is geworden. Dit is de reden dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Allround Planner of Service Planner.

 

Evert is een planner in hart en nieren. De wijze waarop Evert communiceert wordt bij klanten en collega’s als zeer prettig ervaren. Hij weet gemakkelijk banden en relaties te scheppen en zet net dat extra stapje om ervoor te zorgen dat de wensen van de klanten en collega’s vervuld worden door buiten de gestelde kaders te kijken. Onder een team verstaat hij niet alleen zijn directe collega’s, maar ook de monteurs/inspecteurs waarmee hij direct samenwerkt en collega’s van overige interne afdelingen.

 

Evert heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar met een bruto maand salarisindicatie van € 2.750,- op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk zijn voor het maken van een personeelsplanning op dag- en weekniveau voor gemiddeld 100fte;
  • Onderhouden van contact met klanten en onderhoudsmonteurs met betrekking tot de planning, beschikbaarheid en capaciteit;
  • Verwerken van alle administratieve werkzaamheden rondom de planning;
  • Afhankelijk van de skills van de onderhoudsmonteurs, om zo te bepalen waar welke onderhoudsmonteur moet worden voor ingepland inspectie en reparatie;
  • Continue meedenken om te planning te optimaliseren;Ondersteunend in het maken van de routeplanning.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

35

Woonplaats

regio Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ms Office (Excel, PowerPoint, Word, Outlook)