Harry (Productieplanner)

Toen Harry in 1986 zijn MEAO in de commerciële richting behaalde met zijn initiële doel om de informatica in te gaan, was het voor hem toch een vrij onverwachte wending om als productieplanner te starten in de farmaceutische organisatie. Met succes, want hier heeft hij in 10 jaar de functies Material, Product en Purchase Order planner bekleed. Toen hij hierna bij 2 andere organisaties als inkoper ervaring heeft opgedaan, besloot hij het roer om te gooien en naar Zweden te emigreren. Hier heeft hij een elandenpark opgezet en heeft dit na de introductiefase van het bedrijf elk jaar met winst afgesloten. Met toch een gemis naar zijn moederland heeft hij het bedrijf verkocht en is nu 4 jaar bezig als Verkoper Binnendienst. Doordat hij in Duitsland werkt is hij de dagelijkse reisafstand naar werk zat, en is daarom toe aan een nieuwe uitdaging binnen Nederland als Supply Chain Planner, waar hij de ervaring in al zijn vervulde functies kan combineren in 1 veelzijdige functie.

Harry praat met erg veel passie en tevredenheid over zijn, redelijk veelzijdige, loopbaan tot nog toe. Zijn passie naar het onbekende opzoeken heeft zich laten blijken door te emigreren naar een onbekend land en hier een bedrijf op te zetten. Hier regelde hij alle facetten van het bedrijf, van het bouwen van de omheining, naar het plannen van alle seizoensverwachtingen en administratie, tot de tours die hij in Duits, Engels, Zweeds en Nederlands gaf aan de bezoekers. Zijn interesse in het buitenland, de ervaring in meerdere Supply Chain rollen en ervaring bij diverse bedrijven hebben hem een goed beeld gegeven en veel ervaring die de basis hebben gelegd voor zijn volgende uitdaging. Eentje dichterbij huis waar hij zichzelf graag hogerop werkt.

Harry heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk relatiebeheer en ordertraject van klanten van de tapijtfabriek. Naast relatiebeheer ook verantwoordelijk voor klantenservice en projectmatige coördinatie. 
  • Documentatie controleren en afstemmen fabriek om de juiste kleden gedrukt te krijgen;
  • Doorlopende communicatie met leveranciers in Duitsland. 

Functie

Productieplanner

Leeftijd

55

Woonplaats

Regio Doetinchem

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels uitstekend in woord en geschrift; Duits uitstekend in woord en geschrift; Zweeds uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Lotus123, AS400, MS Office; Word, Excel