Willem (Supply Chain Coördinator)

Willem heeft een afgeronde Bachelor Technische Bedrijfskunde op zak en hij heeft nu bijna 1 jaar ervaring in de supply chain. Momenteel is Willem Supply Chain Coördinator, bij een softwarebedrijf die onderhoudssoftware installeert bij productiebedrijven. Hier is hij verantwoordelijk voor het begeleiden van klantprojecten van A tot Z, van organiseren tot de totale uitvoering. Tijdens zijn Bachelor heeft Willem 2 relevante stages gelopen bij productieorganisaties, gefocust op procesoptimalisatie. Bij zijn afstudeeronderzoek heeft hij de beschikbaarheidsgraad van machines met 30% weten te verhogen naar 90% waardoor de doorlooptijd van het productieproces met 2% is gestegen. Dit heeft hij gerealiseerd d.m.v. zijn eigen implementatieplan. Bij zijn huidige werkgever zit Willem niet op zijn plek omdat het bedrijf onvoorspelbaar is in de financiële verantwoordelijkheden. Willem is op zoek naar een fulltime uitdaging, in een technische branche, waar hij een veelzijdige functie mag bekleden zoals Productieplanner of Supply Chain Planner.

 

Tijdens de verschillende opleiding die Willem heeft gevolgd, heeft hij ruime ervaring opgedaan met verschillende erp/wms/crm- systemen. De vervolgstap richting Technische Bedrijfskunde was daarom ook een logisch vervolg. Willem is analytisch sterk waardoor hij processen snel doorziet. Hij is een gedreven persoon die initiatief toont en van aanpakken weet. Ook legt hij gemakkelijk nieuwe contacten en hij weet zich aan te passen aan de omgeving waarin hij actief is. Willem heeft een gezonde dosis ambitie en vind het belangrijk om een duidelijk toekomstplan te hebben.

 

Willem heeft een opzegtermijn van 1 maand en een bruto salarisindicatie van € 2.700,- op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het organiseren, plannen en begeleiden uitvoeren van projecten bij opdrachtgevers;
  • Eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers betreffende alle geimplementeerde aangelegen softwarepakketten;
  • Bewaken van de voortgang, planning, budget, knelpunten en het voorstellen van maatregelen om het project op koers te houden;
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer;
  • Organiseren en geven van trainingen aan opdrachtgevers betreffende het softwarepakket;
  • Spin in het web tussen projecten, magazijn, klanten, inkoop en het management team.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

28

Woonplaats

regio Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Spaans goed in woord en goed in geschrift.

Computervaardigheden

MSQL, PHP, CSS, Autocad, Solid Works, Proplan, Ms Office (Excel, PowerPoint, Word, Outlook)