Sam (Supply Chain Analyst)

Sam is sinds april dit jaar in het bezit van zijn Master Operations Management and Logistics. Tijdens zijn Master heeft Sam zich beziggehouden met optimalisatieprocessen waaronder de optimalisatie van het replenishment systeem bij een grote in- en doorverkoop organisatie. Na het voordragen van deze ideëen is Sam aangenomen om zo ook deze optimalisaties te implementeren. Op dit moment werkt Sam wekelijks aan meerdere projecten, waarin hij zich bezig houdt met programmeren, berekenen van software, onderhoud aan ERP-systeem, optimaliseren van voorraad en sevice levels en inventory en demand planning. Sam zoekt een nieuwe uitdaging in een productieomgeving met korte lijnen waarin hij zijn analytische denkvermogen kan comiberen met het motiveren van een team.

Sam is een vriendelijke jonge man die graag georganiseerd en precies te werk gaat. Tijdens zijn studie heeft hij een half jaar in Canada gezeten voor zijn Minor Operations Management and Logistics. Hij presteert goed onder druk en ondanks dat situaties stressvol kunnen zijn, zorgt Sam er met een gedegen planning voor dat zijn taken naar behoren en tijdig worden afgerond. In zijn vrije tijd is Sam bezig met het coachen en ondersteunen van studenten. Sam beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Sam heeft een opzegtermijn van 2 maanden. Hij is fulltime (40 uur) beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Programmeren en berekenen van software;

  • Onderhoud van het ERP-systeem;

  • Optimaliseren van voorraad en service levels;

  • Inventory en demand planning;

  • Overzetten Excel files naar Python;

Functie

Supply Chain Analyst

Leeftijd

26

Woonplaats

regio Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift, Duits voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

Python, SQL (Navicat), VBA, Java, SPSS, RStudio, LISREL en Microsoft Office (Excel, Word, Outlook)