Emma (Productieplanner)

Emma is na het afronden van haar hbo-opleiding Bedrijfskunde in 1995 begonnen als productie Operator bij een elektronica multinational. Ze begon aan de lopende band, en werd na een jaar al Assistant Operations, waar ze diende als aanspreekpunt voor klanten en verantwoordelijk was voor het goedkeuren van alle proeven. Deze functie is doorgevoerd naarmate de organisatie groeide en in de afgelopen 15 jaar heeft ze als productieplanner gediend waar ze individueel verantwoordelijk was voor de opstartfase en terugkoppeling van het productieproces. Dit alles om het productieproces soepel te laten lopen. Hier diende ze ook als contactpersoon voor intern als de fabriek en productievestiging in Thailand. Na 18 jaar trouwe dienst bij deze organisatie is het tijd voor een nieuwe stap. Een combifunctie waar productieplanning en procesoptimalisatie centraal staan, om zo uiteindelijk de kwaliteit te optimaliseren.

Emma is een erg vriendelijke en enthousiaste dame die met veel bekwaamheid spreekt over haar passie. Toen ze me vertelde dat ze vanuit Nijmegen naar Tiel was gefietst voor onze kennismaking dacht ik dat ze zich versprak, maar dit bleek echt zo te zijn. Emma is in haar vrije tijd namelijk ook nog eens professioneel ligfietser. Deze passie laat zien dat Emma zich niet alleen op de werkvloer uit laat dagen, maar ook in de weekenden bij haar professionele ligfietswedstrijden. Problemen oplossen en tactisch nadenken over een bestaand proces, om het zo tot een gesmeerder geheel te vormen.

Emma is direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.200,- op basis van 32 uur.

 

Werkzaamheden

  • Opstarten productieproces voor miljoenen chips voor auto’s (3 bij 3 mm groot);
  • Maken van vrijgave plan gebaseerd op de AEC Q100 automotive specificatie;
  • Dagelijks onderhouden van de planning voor het productieproces.
  • De schets voor de binnenkomende plakken aan chips analyseren en waar nodig, corrigeren;
  • Chips sturen naar de fabriek en hierna tests uitvoeren om de kwaliteit van de chips te meten;
  • Analyseren meetdata om kwaliteit chips te verbeteren en mocht een product teruggestuurd worden in een verdere procedure, foutanalyse doen en waar nodig, oplossen;
  • Wekelijkse rapportage over productprocedure en waar nodig, aanpassen productieproces met de product engineer;
  • Sturen chips naar Thailand voor de behuizing en hierna laatste controle om dan de consumentenmarkt in te gaan.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

49

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SQL, Quartz, MS Office: Word, PowerPoint, Excel