Jordy (Tactisch inkoper)

Jordy heeft drie jaar ervaring als Inkoper bij een handelsbedrijf gespecialiseerd in horecaproducten. Hier begon hij als Tactisch Inkoper, maar groeide hij al snel door naar Strategisch Inkoper. Binnen dit bedrijf had Jordy jaarlijks een budget van € 12.000.000,-, waar hij verantwoordelijk is voor de inkoop van ruim 5.000 producten. Hier bestelt Jordy horecaproducten en onderhandelt hij over de prijzen en product- en levergaranties. Hiervoor was Jordy manager in een restaurant. Hij had hier leiding over 50 man. Jordy is op zoek naar een functie als Senior Inkoper, waar hij zijn opgedane ervaring als Strategisch Inkoper en zijn kennis van Nevi 1 kan toepassen. 

Jordy is een ambitieuze inkoper. Zo heeft hij op eigen inititief zijn Nevi 1 gehaald en wil hij graag zijn Nevi 2 halen. Hij weet goed wat hij wil en is razend enthousiast over het inkoopvak. Daarnaast is Jordy communicatief sterk. Door zijn werk als manager heeft hij contact gehad met veel verschillende mensen, waardoor hij goed in staat is om zich te levelen aan zijn gesprekspartner. Dit komt weer terug in zijn werk als inkoper, waar hij veel contact heeft met leveranciers over de hele wereld.

Jordy heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.750,- per maand. 

Werkzaamheden

Tactisch inkoper: 

  • Verantwoordelijk voor de inkoop (€ 12.000.000 op jaarbasis); 
  • Bestellen en bewaken van het huidige productieproces om de voortgang van het bedrijf zeker te stellen;
  • Meewerken aan de nieuwe catalogus, bestaande uit ruim 5.000 producten.  

Strategisch inkoper: 

  • Het specificeren en selecteren van nieuwe producten; 
  • Onderhandelen over prijzen, productgaranties en leveringgaranties;
  • Contact onderhouden met 180 leveranciers uit verschillende landen, zoals China, Taiwan, Thailand, Italië en Frankrijk. 

Functie

Tactisch inkoper

Leeftijd

34

Woonplaats

Omgeving Utrecht

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in zowel woord als geschrift.

Computervaardigheden

MS Office