Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Johan (Supply Chain Planner)

Johan heeft ruim tien jaar ervaring als Planner en Teamleider bij een logistieke dienstverlener. Hier was hij verantwoordelijk voor het aansturen van verhuisteams. Daarnaast plande hij 20 verhuizingen per week. Dit waren uiteenlopende verhuizingen, van particuliere tot grote internationale verhuizingen. Johan bezocht wekelijks 10 klanten, waar hij verantwoordelijk was voor de acquisitie. Vervolgens is Johan gaan werken als fulltime planner bij een ander logistieke dienstverlening. Hier is Johan verantwoordelijk voor het dagelijks inplannen van 120 man. Bij dit bedrijf komt er veel ad hoc planning voor. Omdat het minder goed gaat met zijn huidige bedrijf, is Johan op zoek naar een andere baan als transportplanner.

Johan is een optimistische, sociale man die zich altijd volledig inzet voor zijn werk. Hij vindt het geen probleem om buiten werktijden bezig te zijn voor zijn werk en werkt regelmatig 's avonds door. Hij vindt het vanzelfsprekend om altijd bereikbaar te zijn. Door het vele ad hoc werk is Johan in staat om snel te schakelen. Daarnaast is Johan een echte teamplayer. Hij werkt graag samen met anderen. In zijn huidige functie werkt hij met een andere planner en het samenwerken geeft hem energie.

Johan heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Plannen van verhuizingen: dagelijks 120 man inplannen. Hiervoor 70 telefoontjes per dag;
  • Routeplanning maken voor transport van verhuizingen; 
  • Internationaal contact met klanten, contact zowel per mail als telefonisch;
  • Administratieve werkzaamheden, zoals urenregistraties bijhouden en invoeren, loonadministraties, vergaderingen plannen. 

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

34

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in zowel woord als geschrift, Engels goed in zowel woord als geschrift.

Computervaardigheden

AGP, MS Office (Excel en Word)