Jurian (Logistiek Engineer)

Jurian heeft een afgeronde hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde en is al 16 jaar actief binnen de supply chain sector. De afgelopen 10 jaar is Jurian werkzaam bij een Technische Productieorganisatie. Waar hij met name verantwoordelijk is om verbeterslagen aan te brengen binnen de productie- en logistieke processen. Hij heeft meerdere projecten gedraaid waaronder de implementatie van Lean Sigma. Daarnaast is Jurian Key User+ van het programma Microsoft Dynamics en is hij eindverantwoordelijke om verbeteringen aan te brengen binnen dit programma. Door middel van een nieuw ontwikkeld planningsmethode heeft Jurian gezorgd dat de leveringsbetrouwbaarheid verhoogt is van 61% naar 91%. Jurian heeft ruim 10 jaar bij zijn huidige werkgever gewerkt en is toe aan een nieuw omgeving, met een nieuwe uitdaging. Jurian is op zoek naar een analytische functie binnen de Supply Chain waar hij processen kan verbeteren.

Jurian is analytisch zeer sterk. Hij heeft processen binnen een organisatie snel onder de knie. Jurian is een snelle leerling, zo beschikt hij over de capaciteit om ERP-systemen binnen no time door te hebben. Hij is niet voor niks Key User+ bij zijn huidige werkgever. Daarnaast is Jurian erg betrokken bij de logistieke- en productieprocessen en heeft hij van nature een nieuwsgierige instelling. Wanneer er een storing of een defect op de productielijn plaatsvindt wil Jurian weten waar het vandaan komt en wat dit inhoudt. Zo vergaart hij constant kennis en kan hij beter processen in kaart brengen om implementeerbare verbetervoorstellen aan te dragen. Daarnaast beschikt Jurian over een gezonde dosis humor. Dit gaat ten goede van de sfeer binnen uw organisatie.

Jurian is 32 uur beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand en een bruto salarisindicatie van € 4.000,- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

 

  • Verantwoordelijk voor projectmatig uitzetten en uitvoeren van verbeterprocessen op logistiek en IT gebied;
  • Aandragen van verbetervoorstellen omtrent het ERP-systeem en rapportages opstellen voor de betreffende voorstellen;
  • Analyseren van productie, logistiek en ERP processen;
  • Opzetten en beheren van diverse management raportages;
  • Verantwoordelijke voor het ERP-systeem omtrent productie en logistiek (key-user);
  • Participeren in diverse LEAN verbetertracjecten;

Functie

Logistiek Engineer

Leeftijd

40

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Dynamics Axapta (Key User), Visio, PowerBI, MS Office (Word, Excel(uitstekend, PowerPoint)