Nelis (Werkvoorbereider)

Niels heeft in november 2017 zijn hbo-studie Communicatie en Multimediadesign afgerond en is er toen achter gekomen dat analytisch en probleemoplossend bezig zijn hem aansprak. Vandaar zijn switch naar administratief medewerker, waar hij in een team van 3 de taak kreeg 6.000 contactgegevens verdeeld over 10 systemen terug te brengen naar 2. Hier is de analytische passie tot zijn recht gekomen en maakte hij kennis met SAP. Hierna is Niels bij een andere organisatie terecht gekomen als administratief technisch werkvoorbereider. Nu plant hij het productieproces in en verwerkt hij (foutieve) orders in de programma’s Infor en Profile om digitale orde te behouden. Momenteel ziet Niels in een volgende uitdaging graag meer variëteit en wil hij zijn huidige werkzaamheden als werkvoorbereider combineren met productieplanning. In zijn huidige functie is doorgroei namelijk niet mogelijk.  

Niels is een bescheiden en vriendelijke jongen die graag proactief en administratief te werk gaat. Eerst de kat uit de boom kijken, om vervolgens zijn steentje bij te dragen en waarde te leveren voor zijn werkgever. Dit proactieve uit zich doordat hij bij zijn huidige werkgever graag meer taken op zich neemt, wat helaas niet mogelijk is. Niels werkt graag met anderen maar vindt zijn rust ook in individuele opdrachten. In zijn creatieve studie heeft hij een applicatie mogen ontwerpen om studenten te begeleiden met time management. Hier heeft het communiceren met interne partijen om samen problemen op te lossen hem gefascineerd. Dit neemt hij graag mee in zijn vervolgbaan.

Niels heeft een opzeg termijn van 4 weken en een fulltime bruto salarisindicatie van € 2.500,- per maand.

Werkzaamheden

Deze organisatie maakt machines voor autobanden en Nelis was hier verantwoordelijk voor:

  • Verwerken bestellingen van machines (gemiddeld worden er 5 machines per maand besteld;
  • Aanpassingen van machines en foutieve of teruggestuurde machineaanvragen doorvoeren in de digitale systemen (Infor en Profile);
  • Wijzigingen Op Productie (WOP) verwerken in het systeem (gemiddeld 200 per dag);
  • Administratief verwerken van het productieproces van de machines.

Functie

Werkvoorbereider

Leeftijd

26

Woonplaats

Regio Zutphen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Infor, Profile, Illustrator, Photoshop, MS Office: Word, Excel, PowerPoint