Stefan (Supply Chain Planner)

Stefan is een jongeman, die sinds juni 2017 zijn Bachelor Automotivemanagement op zak heeft. Stefan heeft nu ruim 2 jaar ervaring als Service Coördinator/Planner. Momenteel is Stefan ruim anderhalf jaar werkzaam bij een productie- en handelsorganisatie in de Automotivebranche in de rol van Service Coördinator/Planner. Hier is hij verantwoordelijk voor het maken van een personeelsplanning op dag- en weekniveau waar hij gemiddeld 8fte servicemonteurs inplant, op onderhouds-en serviceopdrachten. Tevens is Stefan dé schakel tussen klanten en de werkvloer omtrent de voortgang van de werkzaamheden, voorraadbeheer en veranderingen in de planningen. Ook is Stefan verantwoordelijk voor het inkopen van materiaal tegen een gemiddelde waarde van € 1.500,- op dagniveau. Helaas zit Stefan niet op zijn plek. Hij is van mening dat hij meer salaris verdient en staat open om meer verantwoordelijkheid te dragen. Helaas kan zijn huidige werkgever dat niet aan Stefan bieden. Dit is de reden dat hij op zoek is naar een nieuwe fulltime uitdaging als Service Coördinator/Planner waar hij onderdeel uitmaakt van een gedreven team.

 

Stefan is een echte teamplayer die ervan houdt om samen met anderen naar een bepaald doel te werken.  Hij vindt het namelijk geen enkel probleem wanneer hij langer door moet werken om zijn werkzaamheden af te krijgen, of als hij binnen zijn planning taken moet verschuiven omdat er prioriteiten gesteld moeten worden. Dat Stefan stressbestendig is blijkt uit het feit dat hij dagelijks nieuwe onderhoudsaanvragen krijgt die hij ad hoc moet inplannen. Bovendien heeft Stefan een leergierige instelling, waardoor hij zich altijd wil blijven ontwikkelen op persoonlijk en werk gerelateerd gebied. Hij hecht veel waarde aan een eerlijke en open communicatie, zodat hij bij het verbeteren van processen mee kan denken met de organisatie.

 

Stefan heeft een opzegtermijn van 1 maand met een bruto salarisindicatie van € 2.750,- op basis van 40 uur per week.  

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het maken van een dag- en weekplanning voor servicemonteurs (8fte) voor service- en onderhoudsopdrachten;
  • Contact onderhouden met klanten, met betrekking tot de voortgang van de onderhoud en veranderingen in de planning;
  • Verantwoordelijk voor het inkopen van materiaal voor de service- en onderhoudsopdrachten;
  • Zorgdragen voor het voorraadbeheer;
  • Wagenparkbeheer;
  • Schade taxeren;
  • Afhandelen van alle administratieve taken.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

24

Woonplaats

regio Denbosch

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP (Junior), Driver, Pinnacle, MS Office (Excel, PowerPoint, Word en Outlook)