Paul (Technisch Inkoper)

Paul heeft ruim 20 jaar ervaring als Inkoper en is in het bezit van zijn NEVI-1. De afgelopen 6 jaar werkt hij binnen een producent van grote machines binnen de agrarische sector. Paul is hier verantwoordelijk voor het inkooproces van componenten en materialen aan de hand van technische tekeningen. Hij doet dit voor twee verschillende productgroepen en stemt dit af op de forecast tot 4 weken vooruit. De onderdelen komen bij ruim 500 verschillende leveranciers wereldwijd vandaan en Paul heeft regelmatig contact met ze omtrent lopende orders of levermogelijkheden bij onvoorziene productiepieken. Paul heeft een passie voor het inkoopvak maar helaas krijgt hij sinds de overname door een andere organisatie steeds minder vrijheid binnen zijn functie. Hij staat daarom open voor een nieuwe uitdaging als Technisch Inkoper waarin hij meer verantwoordelijkheid krijgt. 

Paul is een kalme man met een nuchtere houding. Zijn operationele instelling combineert hij met zijn leergierigheid en nieuwsgierigheid. Dit leidt ertoe dat hij zich producten snel eigen maakt. Met zijn NEVI-1 en technische kennis heeft Paul altijd een solide basis om zich op te berusten. Uiteraard beschikt Paul ook over een commerciële drive die hij heeft verkregen door zowel aan de in- als verkoopzijde te zitten. 

Paul heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inkopen van technische componenten en materialen ten behoeve van de productie van landbouwmachines;
  • Lezen van technische tekeningen;
  • Schakelen met Engineers omtrent kwaliteitsproblemen en deze vervolgens oplossen;
  • Monitoren en analyseren van de voorraden;
  • Verwerken van inkooporders in SAP;
  • Uitvoeren van leveranciersmanagement over ruim 500 leveranciers;
  • Aanvragen van spare parts voor klanten;
  • Bezoeken van nieuwe leveranciers.

Functie

Technisch Inkoper

Leeftijd

51

Woonplaats

Lisse

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels en Duits goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP en Ms Office; Excel (goed), Word en PowerPoint