Paula (Supply Chain Planner)

Toen Paula in 2012 haar hbo-opleiding Logistiek Engineering had afgerond in Midden-Amerika besloot ze om naar Nederland te komen. Hierna heeft ze haar post hbo-studie internationaal transportecht gehaald in één jaar. Hier merkte ze dat plannen en coördineren bezigheden waren waar ze goed in was, en dit uitte zich als eerste toen ze als Planner / Supply Chain Coördinator begon in 2014. Vanaf dit moment is ze in 4 bedrijven actief geweest als productieplanner, Customer Service en zelfs Supply Chain Coördinator, waar ze naast het managen van de volledige productieplanning ook leiding gaf aan 4 FTE’s intern en 3 magazijnhoofden. In haar laatste functie als Supply Chain Planner was ze verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van 6 productielijnen en was ze verantwoordelijk voor communicatieverloop van 10 klanten. Al deze ervaring neemt Paula graag mee in een vervolgfunctie waar ze projectmatig als Supply Chain Planner / Demand Planner opereert.

Paula is een bescheiden maar slimme dame. Ze heeft in haar relatief korte carrière al 2 hbo-opleidingen en een post-hbo opleiding afgerond, en 5 jaar aan relevante werkervaring in de Supply Chain bij diverse (inter)nationale organisaties. Haar moedertaal is Spaans, maar buiten een aanwezig accent beheerst Paula de Nederlandse taal erg goed, spreekt ze ook nog Engels en is ze latent bezig met een cursus Duits en Frans. Met veel beleefdheid zegt Paula wat ze wel en niet ambieert in een functie, en kan ze met veel passie praten over haar ervaring tot nog toe. Ze blijft zichzelf graag ontwikkelen en wil zichzelf in de aankomende jaren nog veel meer ontwikkelen in Nederland, zowel persoonlijk als professioneel.

Paula is direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,-

 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor transport- en productieplanning;
  • Verwerken klantenvragen en orders via klantenportaal (SAP);
  • Analyseren sales verwachtingen voor korte en lange termijn;
  • Wekelijkse telefonische meetings met klanten over de hele wereld (Europa, Zuid / Noord-Amerika, Azië) over trends, voorraadniveaus, verkoopvoorspellingen;
  • Met 2 andere Supply Chain Planners verantwoordelijk voor 26 productielijnen, waarvan individueel verantwoordelijk voor 6 productielijnen;
  • Rapporteren KPI's aan management;
  • Verantwoordelijk voor klantencontact met 10 internationale klanten.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

31

Woonplaats

Regio Ede

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels uitstekend in woord en geschrift; Spaans uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, UNAS, Terex, Quality Bites, Navision, Microsoft Share Point / Dynamics, MS Office: Excel, Word