Tomas (Inkoper)

Tomas is een gedreven Inkoper. Tijdens zijn hbo opleiding rolde Tomas binnen de supply chain en logistiek bij een productie organisatie. Hier groeide hij al snel door tot magazijn beheerder en teamcoach op de afdeling expeditie. Hij was hier verantwoordelijk voor het aansturen van 25 fte, alsook voor het maken van de personeelsplanning. Het opmaken van transportdocumentatie en het afhandelen van administratieve handelingen behoorde ook tot zijn werkzaamheden. Na zijn afstuderen zocht Tomas meer uitdaging en ging de rol van Inkoper aan. Hij bekleed deze functie bij een internationale handelsorganisatie in de FMCG. Tomas is hier verantwoordelijk voor het inkopen van halffabricaten. Zo onderhandelt hij over prijzen en levertijden met de leveranciers en scout hij hiernaast ook nieuwe (internationale) leveranciers. Hij maakt inkoopanalyses op, alsook de offertes. Uiteraard voert hij ook de inkooporders in en verwerkt hij deze in SAP. Door de Corona pandemie is zijn leertraject helaas stil komen te liggen. Hierdoor is Tomas op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Inkoop. Hij wilt zijn onderhandelingsvaardigheden graag ontwikkelen en inzetten voor een nieuwe organisatie.

 

Tomas is een gedreven en leergierige jongeman. Hij heeft zijn passie gevonden in het Inkoopvak en wilt graag verder hierin. Hij is erg sociaal en communicatief zeer vaardig. Een directe jongeman met veel ambitie en help anderen graag.

 

Tomas is in overleg, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inkopen van fruit, groeten en suiker (halffabricaten);
  • Onderhandelen over prijzen en levertijden met de leveranciers;
  • Scouten van nieuwe leveranciers (internationaal);
  • Voorraden controleren;
  • Het maken van inkoopanalyses ten behoeve van de klant;
  • Contact met internationale leveranciers;
  • Offertes maken en opsturen;
  • Invoeren en verwerken van inkooporders;
  • In-en verkoopcontracten opstellen.

Functie

Inkoper

Leeftijd

25

Woonplaats

Bergen op Zoom

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office.