Collin (Supply Chain Planner)

Na 4 jaar als Teamleider bij een handelsorganisatie, is Collin is 2019 als Supply Chain Analist aan de slag gegaan bij een internationale voedingsmiddelenproducent. Inmiddels is hij doorgegroeid naar Senior Medewerker bedrijfsbureau en neemt hij regelmatig de werkzaamheden van de huidige Supply Chain Manager over. De afgelopen jaren heeft Collin zich onder andere bezig gehouden met uitgebreide data-analyses en diverse verbeterprojecten. Zo leidt hij momenteel een project met als doel het terugbrengen van de hoeveelheid restafval met een beoogde besparing van € 500.000,- op jaarbasis. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het opstellen van de supply chain planning van een van de productielocaties en stuurt hij een team van 6 collega’s aan op het Bedrijfsbureau. Recente ontwikkelingen binnen de organisatie hebben er helaas voor gezorgd dat het werkplezier en de voldoening regelmatig ontbreekt. Dit heeft Collin doen besluiten verder te kijken naar een nieuwe uitdaging. Hij staat open voor functies waarmee hij de mogelijkheid heeft tot remote werken en waar hij zich kan richten op verbeterprojecten.

Naast zijn baan als Teamleider is Collin erin geslaagd een deeltijdopleiding met succes af te ronden. Hiermee laat hij zien over een groot doorzettingsvermogen te beschikken en dat hij leergiering is. Dat blijkt ook uit het feit dat hij zich op eigen initiatief heeft ingeschreven voor een Lean Green Belt training die in september start. Bovendien houdt Collin ervan om dingen tot de bodem uit te pluizen, wat goed van pas komt bij de vele data-analyses die hij uitvoert. Collin maakt graag tijd voor vragen van collega’s en toont op die manier zijn behulpzame karakter. Daarnaast kan je er vanuit gaan dan hij doet wat hij belooft, want voor Collin geldt: afspraak is afspraak.

Collin heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor een fulltime baan. Hij heeft een bruto salarisindicatie van € 4.250,- per maand.

Werkzaamheden

  • Bij afwezigheid van de Supply Chain Manager:
    • Aansturen en controleren van de supply chain planning, operationele inkoop en data-analyse op de afdeling Bedrijfsbureau;
    • Aansturen van de operationele werkzaamheden op de afdeling Expeditie in samenwerking met de teamleiders;
    • Voeren van functioneringsgespreken en begeleiden van hbo-stagiares.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

28

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navision, MS Office (Excel, Word en Outlook)