Wessel (Supply Chain Coördinator)

Wessel heeft gedurende zijn carrière al meerdere interessante ervaringen mogen opdoen. Zo is hij na het behalen van zijn Master Bedrijfskunde aan de slag gegaan als organisatieadviseur waarna hij vervolgens een jaar later zijn eigen onderneming heeft opgezet. Als eigenaar verzorgde hij de groentevoorziening van 65 deelnemers. Hij was continu bezig met het zorgen voor een gestroomlijnd proces van inkoop tot aan aflevering bij distributiecentra. Op basis van bestellingen en weersomstandigheden paste hij de forecast aan en deed hij de inkoop van materialen en benodigdheden en was hij verantwoordelijk voor de korte- en langetermijnplanning. In zijn rol als Tuinder was hij werkzaam in Duitsland en verantwoordelijk voor het leverproces van groentepakketten voor ruim 300 klanten. Bij zijn laatst genoten werkervaring heeft Wessel zich mogen focussen op 3 verschillende projecten. Het implementeren van een ERP systeem, waar hij tevens KEY user van was, het verbeteren van de klanttevredenheid en het uitwerken van een productdatabase. Samen met Extra Talent is Wessel op zoek naar een interessante nieuwe uitdaging.

Wessel is een hardwerkende en leergierige man. Met zijn vriendelijke en open blik is hij een waardig gesprekspartner en beschikt hij over uitstekende communicatieve vaardigheden. Tijdens zijn studie heeft hij een half jaar in Argentinië gestudeerd waar hij de vakken bedrijfskunde heeft gevolgd én daarnaast de Spaanse taal heeft leren spreken. Niet alleen spreekt hij vloeiend Spaans, ook de Engelse, Duitse en Franse taal beheerst hij. Door zijn ervaring in het ondernemerschap en zijn ambitieuze houding is hij met zijn opgedane kennis een toevoeging voor uw organisatie.

Wessel is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand.
 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het resultaat van de winkel (focus op Nederlandse en Belgische markt);
  • Focus op (online) marketing, functionaliteit webshop, assortiment, klanttevredenheid en de prestaties van het team afdeling Klantenservice & Verkoop.
Allround Supply Chain Specialist 
  • Verantwoordelijk voor 3 losse projecten aaneen opvolgend;
  • Key user implementatie nieuw ERP systeem;
  • Het verbeteren van de klanttevredenheid doormiddel van analyses en het doorvoeren van verbeterprocessen;
  • Het opbouwen van een productdatabase.
Business Development Manager (Franstalig)
  • Verantwoordelijk voor koude en warme acquisitie van partners voor de Frans markt.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

37

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

MS Office: Excel, Outlook, Word.