Tim (HBO Starter Supply Chain)

Tim is in de afrondende fase van zijn scriptie voor de hbo-opleiding Food & Business en is zich ondertussen al aan het oriënteren over wat hij hierna wil doen. 1 ding is zeker; Tim wil in de Food branche met Supply Chain bezig zijn. Tot nu toe heeft hij door diverse stages marktonderzoek uit mogen voeren en hier heeft hij zijn analytische vaardigheden ontwikkeld. Door een combinatie van koude acquisitie, congressen bezoeken en het maken van een platform en promotiemateriaal voor klanten heeft hij in deze stage een fundament kunnen leggen voor een combifunctie waarin analytisch en commercieel bezig zijn tot hun recht komen. Graag start Tim een junior functie binnen de Supply Chain in een organisatie gespecialiseerd op de ‘food’ market waar hij de fijne kneepjes van de analytisch kan benaderen, en uiteindelijk, verbeteren.

Tim is een erg enthousiaste en geïnteresseerde gesprekspartner. Het kostte me weinig moeite om hem in volle glorie te laten praten over zijn studie en betreffende stages. Tim kan in geuren en kleuren vertellen over zijn huidige scriptie, en wil in zijn startersfunctie graag toepassen wat hij tot nu toe allemaal heeft mogen doen in zijn stages. Of het nou zijn vader helpen is met het opzetten van een social media campagne voor zijn wijnbedrijf, of klanten werven voor zijn huidige werkgever op een congres, de proactieve houding komt 7 dagen per week tot zijn recht.

Tim is fulltime beschikbaar vanaf 1 februari 2020 met een bruto salarisindicatie van € 2.400,- per maand.

 

Werkzaamheden

  • Probleem: De marktanalyses die gemaakt worden voor bedrijven zijn te duur en niet specifiek genoeg;
  • Oplossing: Er moeten specifiekere en laagdrempelligere onderzoeken komen om gericht te opereren voor bedrijven;
  • Resultaat: Door middel van scannen en analyseren van bedrijven en hun behoeftes en het in kaart brengen van hun verlangens kan er makkelijker individuele aandacht gegeven, en zullen bedrijven sneller samenwerken aangezien ze niet het volledige bedrag betalen voor de 'full package'. 

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

23

Woonplaats

Regio Arnhem

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Order-Direct, SPSS, MS Office: Word, Excel, Powerpoint