Guido (Supply Chain Coordinator)

Guido heeft ruim 7 jaar ervaring binnen de Logistiek en Supply Chain, waarvan de afgelopen 4 jaar als Supply Chain Coördinator en Productieplanner binnen de voedingsmiddelenindustrie. Binnen zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het opstellen van de productieplanning op basis van make-to-order voor 128 SKU's verdeeld over 4 productielijnen. De eindproducten worden afgevuld in IBC's, drums en ten behoeve van de eigen voorraad in het tanken park, die hij ook onderhoud. Hiervoor werkt hij nauw samen met de materiaalplanner omtrent het voorraad- en materiaalbeheer. Daarnaast schakelt hij veelvuldig met de afdeling Kwaliteit en bij verlies van kwaliteit doet hij berekeningen om bij te produceren en de kwaliteitsgradaties te verhogen. Ook zorgt hij voor het up-to-date houden van de documentatie in het ERP-systeem SAP. Bovenal onderhoud hij het contact met de vaste logistiek dienstverlener en verbetert hij de relatie. Ondanks dat hij zijn functie met plezier uitvoert, ligt de bedrijfsvoering met betrekking tot de werkethiek niet in lijn met zijn persoonlijkheid. Om deze reden hebben ze in goed overleg besloten dat hun wegen zullen scheiden. Guido is op zoek naar een soortgelijke functie als Supply Chain Planner of Productieplanner. 

Guido is sympathieke en integere man die waarden en normen belangrijk vindt. Hij is sterk in zijn communicatie, waardoor hij verschillende partijen makkelijk mee laat bewegen bij bijvoorbeeld het oplossen van problemen. Daarnaast is hij flexibel en ligt hij goed in een team, omdat je op hem kan bouwen. Daarnaast heeft hij coachende en aansturende vaardigheden die hij heeft opgedaan binnen eerdere functies en als trainer van een professioneel zwemteam op hoog niveau. Bovenal is zijn Engels uitstekend doordat hij gewend is te werken bij organisaties waarbij de voertaal Engels is. 

Guido is in overleg fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.600,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het opstellen van de productieplanning voor 4 productielijnen op basis van het principe make-to-order, waarbij rekening gehouden wordt met spoedjes;
  • Dagelijks schakelen met Materiaal Planner omtrent voorraadbeheer en materiaalbeheer;
  • Onderhouden van het tankenpark; 
  • Up-to-date houden van documentatie in SAP; 
  • Berekeningen maken omtrent de kwaliteit gradaties van de eindproducten en bij afwijkingen bij produceren; 
  • Vrijgeven van eindproducten; 
  • Contact onderhouden met transporteur, leveranciers en klant. 

Functie

Supply Chain Coordinator

Leeftijd

39

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, AS400, JD Edwards, Stratech, Docspace en MS Office; Excel, Word, PowerPoint en Outlook