Ruben (Supply Chain Coördinator)

Ruben heeft ruim twee jaar ervaring als Key User en Project Manager Lean bij een internationaal bedrijf. Hier is hij verantwoordelijk voor de procesoptimalisatie van de dock to stock flow en voor de retourenafdeling (retail en e-commerce). Dit heeft een besparing van € 220.000,- per jaar opgeleverd. Daarnaast is Ruben verantwoordelijk voor het opzetten van Lean-projecten. Hij maakt veel risicoanalyses en maakt hier actieplannen voor, die hij voorstelt bij het MT. Hij stuurt en motiveert een Lean-team van acht personen aan. Ruben is op zoek naar een baan als Supply Chain Coördinator, waar hij veel verantwoordelijkheden krijgt en iets kan bijdragen aan het grotere geheel.

Ruben is een analytisch sterke man die gek is op het werken met Lean. Hij is in staat om het gehele proces goed in kaart te brengen. Ruben ziet daardoor waar de problemen liggen en speelt hier actiegericht op in. Hij wil dolgraag zijn ideeën in de praktijk brengen. Daarnaast is hij erg eager. Hij is constant bezig met het kijken naar mogelijkheden en met het verbeteren van de processen van het bedrijf.

Ruben heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  •  Procesoptimalisatie: initiëren, coördineren en uitvoeren van de dock to stock flow. Zijn plan heeft € 100.000,- per jaar bespaard;
  • Procesoptimalisatie: initiëren, coördineren en uitvoeren van de retourenafdeling (retail en e-commerce). Zijn plan heeft € 120.000,- per jaar bespaard;
  • Opzetten van verschillende Lean-projecten; 
  • Definiëren van de deliverables en sturen naar het bereiken van de verwachte kwalaiteit van de deliverables.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

26

Woonplaats

Regio Utrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in zowel woord als geschift, Duits goed in zowel woord als geschrift.

Computervaardigheden

WMS, Excel VBA, SQL, MS Access, MS Office