Sharon (Supply Chain Planner)

Sharon is na het behalen van haar hbo+ opleiding gelijk begonnen met diverse functies in de horeca. Haar hoogtepunt kwam toen ze vlak na het afronden van haar studie leidinggevende werd over een net-geopende vestiging over 15 man personeel. Doordat ze hier, naast leidinggeven, ook de volledige planning van de werknemers tot haar takenpakket nam, kwam haar passie voor plannen voor het eerst tot zijn recht. Toen ze hierna aan de slag ging als intercedent, bestond haar dag naast werven voor het grootste deel uit planningen maken voor de uitzendkrachten. Met een team van 8 was Sharon verantwoordelijk voor de volledige urenplanning van 950 medewerkers voor 2 klanten. Voor een andere klant heeft Sharon een volledig database gemaakt om de planning zo overzichtelijk mogelijk te maken. De passie voor plannen is hier zo sterk tot zijn recht gekomen dat Sharon er fulltime mee bezig wil zijn.

Sharon is een openhartige en enthousiaste spreker. Straight to the point vertelt ze me dat ze het werk als personeelsplanner leuk vond, maar veel liever alleen met planning bezig is. De kick van een geheel aan puzzelstukjes naast elkaar leggen om zo werkdruk te verminderen is wat haar motiveert in haar werk. Sharon houdt van eerlijkheid, gezelligheid en vooral, hoge productiviteit op de werkvloer. Haar motivatie om in elke baan zelfstandig te opereren uit zich in het feit dat ze meerdere malen de kans heeft gekregen om een team te begeleiden, en dit goed heeft kunnen uitvoeren.

Sharon heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een bruto salarisindicatie van € 2.600,- per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor 2 klanten, waar de dagelijkse en wekelijkse planning gemaakt moet worden voor ongeveef 950 uitzendkrachten;
  • De werving & selectie van nieuwe uitzendkrachten, inclusief telefonische intake- en beoordelingsgesprekken;
  • Aanspreekpunt voor klanten, uitzendkrachten en de huidige werknemers;
  • Naast bovengenoemde verantwoordelijkheid over de personeelsplanning, ook verantwoordelijk voor maandelijkse analyses voor eventuele verbeteringen.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

26

Woonplaats

Regio Nijmegen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, PEP, Planbition, FMS, E-Flexer, MS Office, PowerPoint, Excel, Word