Kyra (Productieplanner)

Na het behalen van de hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde is Kyra aan de slag gegaan bij een overheidsinstelling. Hier was ze betrokken bij een project gericht op de inrichting van een nieuw centraal magazijn. Als onderdeel van het projectteam was Kyra verantwoordelijk voor onder andere het inrichten van alle nieuwe processen. Na afronding van dit project is Kyra begonnen als Capaciteitsplanner binnen dezelfde organisatie. Het betrof een nieuwe functie die nog volledig ingericht moest worden. Kyra heeft hier ontzettend veel van geleerd, maar merkte ook dat deze functie in combinatie met de sfeer binnen de organisatie niet geheel bij haar paste. Zodoende is ze als Productieplanner begonnen bij een internationale productieorganisatie, waar ze nu verantwoordelijk is voor de korte termijn planning. Kyra ervaart momenteel een gebrek aan uitdaging en is daarom op zoek naar een volgende stap in haar carrière. Een rol waarbij ze zich, eventueel in combinatie met planning, kan richten op procesoptimalisaties zou daar goed bij passen. Bij voorkeur bij een organisatie met een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Wie met Kyra samenwerkt zal merken dat ze een zeer betrouwbare en behulpzame collega is. Ze is altijd bereid om te helpen en doet wat ze belooft. Kyra is rustig, maar zeer gedreven in haar werk. Ze is intelligent, liergierig en daardoor maakt ze zich nieuwe dingen snel eigen. Dat is ook de reden dat ze nu toe is aan een volgende stap. Bovendien is Kyra in staat om ook in zeer hectische situaties het overzicht te bewaren en structuur aan te brengen.

Kyra heeft een opzegtermijn van 2 maanden en is, bij voorkeur, beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week. Haar brutosalarisindicatie is € 3.250,- per maand op basis van 40 uur per week. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het opstellen van de korte termijn productieplanning voor 2 locaties op basis van klantvraag en forecast;
  • Tussentijds aanpassen van de productieplanning  bij calamiteiten;
  • Monitoren van leveringen van materialen en voorraden en daarop de productieplanning aanpassen;
  • Onderhouden van nauw contact met diverse afdelingen intern. 

Functie

Productieplanner

Leeftijd

24

Woonplaats

Roermond

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Maximo, MS Office(Excel, Word, PowerPoint, Teams)