Chao (WO Starter Supply Chain)

Chao heeft afgelopen maand zijn Master Business Administration succesvol afgerond. Binnen zijn huidige rol als Assistent HUB Manager houdt hij zich bezig met procesoptimalisatie en is het medeverantwoordelijk voor het gehele logistieke proces van de locatie Rotterdam. Zo is hij aansprakelijk voor het inboeken van de inventaris, het bewaken van de voorraad en het aansturen van 30 medewerkers. Daarbij stelt hij de weekplanningen op en voert hij voortgangs-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Omdat hij recentelijk is afgestudeerd en zichzelf verder wil ontwikkelen op het gebied van Supply Chain, is Chao samen met Extra Talent op zoek naar een andere baan.

Chao is op mij overgekomen als een slimme, ambitieuze man. Dit door zijn werkzaamheden bij zijn huidige werkgever, waar hij een grote verantwoordelijkheid draagt. Daarnaast heeft hij ook de personeelsplanning op zich genomen voor de vestiging in Rotterdam. Hij wil graag blijven leren om zichzelf voor nu, maar ook voor in de toekomst te kunnen blijven ontwikkelen.

Chao heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.  

Werkzaamheden

  • Medeverantwoordelijk voor het gehele logistieke proces binnen het warehouse omtrent voorraad beheer, het inboeken van inkomende orders en het aansturen van 30 medewerkers (warehousemedewerkers, orderpickers en bezorger);
  • Data analyses uitvoeren door middel van historische data in het systeem met als doel procesoptimalisatie te realiseren.
  • Het opstellen van de wekelijkse personeelsplanning; 
  • Houden van voortgangs- functionerings- en beoordelingsgesprekken met medewerkers;
  • Het schakelen met het hoofdkantoor omtrent levertijden van producten en eventuele incomplete orders;
  • Het bijwonen van wekelijkse meetings met HUB managers en Teamleiders omtrent de optimalisatie van de werkzaamheden.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

28

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Kantonees uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office: Excel, Word, Outlook en PowerPoint. SAP, DWG-viewer en DigiFlow.