Wessel (Supply Chain Planner)

Wessel begon zijn loopbaan al op zijn 18e na het behalen van zijn Mbo-opleiding. Hij startte bij een postbedrijf als postsorteerder om informatie op te doen en het werkveld te betreden. Na snel zijn draai te hebben gevonden werd hij gepromoveerd tot assistent teamleider waar hij verantwoordelijk werd voor de begeleiding en sturing van 75 sorteerders. Zijn teamleider was zo tevreden over zijn resultaat dat hij Wessel bij zijn eigen promotie meenam naar het Supply Chain Team. Nu is Wessel als Supply Chain Planner verantwoordelijk voor de volledige planning van transport, sorteerders en alle inbound en outbound stromen. Hij is ook nog eens contactpersoon voor de 75 bovengenoemde sorteerders en de 18 vestigingen door heel Nederland. Doordat de huidige afdeling overbodig wordt is Wessel op zoek naar een vervolgfunctie waar hij zichzelf als planner door kan ontwikkelen.

Ik heb Wessel ervaren als een joviale jongeman. Hij is ooit met enige twijfel zijn huidige bedrijf ingestapt en zich hier in 3 jaar omhoog gewerkt tot een zelfverzekerde Supply Chain planner met verantwoordelijkheden. Zoals hij zelf aangeeft heeft hij zich hier sterk ontwikkeld en heeft hij zijn passie voor Supply Chain duidelijk gecreëerd. Zijn doorzettingsvermogen en collegialiteit zijn tot nu toe verschillende keren te pas gekomen als hij zijn eigen dagplanning vroegtijdig afheeft en zijn team helpt. Zijn vaardigheden tot leidinggeven kwamen goed tot zijn recht toen hij interne controle moest houden over 75 sorteerders.

Wessel is fulltime beschikbaar vanaf 1 februari 2020 en heeft een bruto salarisindicatie van € 2.500,- per maand.

Werkzaamheden

Supply Chain Planner (2017 - heden):

  • Verantwoordelijk voor de volledige planning van de inbound en outbound van post voor 150 drukkerijen. Gemiddeld zijn zij verantwoordelijk voor 8 miljoen bezorgstukken per dag met een team van 4 planners;
  • Verantwoordelijk als contactpersoon voor alle drukkerijen om alle adminstratie rondom de bestellingen te regelen;
  • Transportkosten en palletkosten doorbelasten;
  • Contactpersoon voor eigen team planning, sorteerders en aanspreekpunt voor andere afdelingen sales, marketing, externe leveranciers. 

Assistant Teamleider (2015 - 2017):

  • Direct contactpersoon van Teamleider;
  • Verantwoordelijk voor de planning, taakverdeling en beoordeling van 75 sorteerders;
  • Volledige controle houden over gestroomlijnde samenwerking van de 75 sorteerders door middel van nauwe samenwerking en communicatie.

Postsorteerder (2014 - 2015):

  • Sorteren van post voor de regio Gelderland.

 

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

24

Woonplaats

Regio Zutphen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Syngery, BMS, Ketenplanning, MS Office: Powerpoint, Word, Excel