Mustafa (WO Starter Supply Chain)

Mustafa kan met trots zeggen dat hij op zijn 22e zijn bachelor Business Administration en zijn Master Supply Chain Management gehaald heeft. In deze tijd heeft hij via diverse casussen en een minor Econometrie een passie ontwikkeld voor analytisch denken. Nu werkt Mustafa als teamleider van de Albert Heijn waar hij als leidinggevende veel ontwikkelt, maar toch liever verder ontwikkelt in de supply chain. Als kers op de taart heeft Mustafa voor zijn afstudeeropdracht een scriptie geschreven waarin hij vanuit 4 voorspelmethodes 1 voorspelmethode heeft gemaakt, wat volgens de scriptiebegeleider één van de meest technische scripties ooit was vanuit die studie. Deze kunde neemt Mustafa mee in zijn eerste fulltime baan als Supply Chain Planner.

Mustafa is een sympathieke en vlotte gesprekspartner. Waar Mustafa zelf aangaf dat hij zich nog moest ontwikkelen op commercieel vlak, vond ik hem juist zeer vaardig en enthousiast over zijn bereikte doelen en toekomstwensen. Mustafa heeft het woord analytisch meerdere malen laten vallen en in zijn studie was dit ook constant de leidraad. Van diverse casussen tot een uitdagende scriptie, de successen werden geboekt door analytische benaderingen. Een gedreven en gevatte jongeman die zich graag in de supply chain industrie duikt om zich bij een groeiende organisatie omhoog te werken.  

Mustafa is direct fulltime beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 2.700 ,- per maand.

 

Werkzaamheden

Vraag: Hoe kunnen de nieuwe producten strategischer voorspeld worden?

Aanpak: De huidige voorspelmodes vergelijken met theoretische informatie om tot een oplossing te komen

Oplossing: Het samenvoegen van 4 voorspelmethodes om zo tot 1 samenhangende voorspelmethode te komen die tijd en geld kan besparen

Leerdoel: Het is belangrijk om historische gegevens uit het bedrijf (de praktijk) te combineren met informatie en lesstof uit de studie (theorie)

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

23

Woonplaats

Regio Utrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Arabisch, Duits en Frans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Stata, RStudio, IBM CPLEX, MS Office: Excel, PowerPoint, Word