Anne (Quality Engineer)

Anne heeft een hbo-opleiding op zak met ruim veertien jaar ervaring in de Supply Chain. Tijdens haar gehele carrière heeft Anne ruime ervaring opgedaan op het gebied van QHSE (Quality, Health, Safety and Environment). Anne is verantwoordelijk voor het dusdanig vormgeven van het beleid van een organisatie dat voldaan wordt aan eisen en/of wetgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden (waaronder veiligheid en gezondheid), milieu en de kwaliteit van producten of diensten. Hiernaast is zij eindverantwoordelijk voor het analyseren en verbeteren van alle zaken omtrent kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Ook is Anne verantwoordelijk voor de complete (her)inrichting van alle veiligheid- en kwaliteitsprocessen en draagt zij zorg voor de juiste certificeringen en het verzorgen van interne en externe audits bij klanten en leveranciers. Anne is op zoek naar een nieuwe uitdaging als QHSE Officer waar zij betrokken wordt om processen te optimaliseren.

Anne is analytisch sterk en is daarnaast ook zeer goed in staat om concepten uit te werken tot concrete verbetervoorstellen. Voor Anne is het verbeteren van kwaliteit geen verplichting, maar een middel om een organisatie verder te helpen en te professionaliseren. Door haar open en duidelijke manier van communiceren kan zij met collega's op alle levels omgaan en weet zij draagvlak te creëren voor de organisatie.

Anne heeft een bruto salarisindicatie van € 3.700,- per maand, op basis van een werkweek van 40 uur. Zij heeft een opzegtermijn van 1 maand. Anne is beschikbaar voor 32 uur per week.

Werkzaamheden

  • Signaleren en implementeren van wijzigingen in wet en regelgeving, kwaliteitsnormen, klantconcepten in het kwaliteitssysteem;
  • Beheren en implementeren van het kwaliteitshandboek;
  • Actueel houden van Hazard Analysis and Critical Control Points - risicoanalyses;
  • Ondersteunen van vijf productielocaties zodat benodigde certificeringen worden behouden of gehaald;
  • Regelmatige hygiene rondes lopen op de vijf productielocaties;
  • Vrijgeven van inkomende grondstoffen op basis van analyserapporten.

Functie

Quality Engineer

Leeftijd

38

Woonplaats

regio Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits redelijk in woord en redelijk in geschrift.

Computervaardigheden

.