Joris (HBO Starter Supply Chain)

Joris heeft een afgeronde hbo-opleiding Commerciële Economie op zak. Zijn afstudeerstage heeft hij afgerond bij een grote internationale handelsorganisatie die is gespecialiseerd in bouwmaterialen.

Hier heeft hij een marktonderzoek verricht om te onderzoeken hoe de organisatie meer omzet in een specifieke deelmarkt kan realiseren. Joris heeft de huidige B2B-markt geanalyseerd en interviews afgenomen met desbetreffende stakeholders, met als doel om een adviesrapport te kunnen schrijven hoe de organisatie haar producten moet verkopen/promoten. Omdat Joris zijn diploma eind 2019 heeft afgerond is hij zich aan het oriënteren op de arbeidsmarkt. Hij is op zoek naar een fulltime commerciële uitdaging in de Supply Chain omdat zijn hart bij verkoop/sales ligt.  

 

Joris is een enthousiaste en resultaatgerichte jongeman. Hij denkt graag mee met de organisatie en draagt waar nodig verbetervoorstellen aan. Hij denkt niet in problemen, maar in oplossingen en gaat zo efficiënt mogelijk te werk. Hij is constant bezig om te kijken of er manieren zijn om processen te verbeteren. Hij vind het dan ook erg leuk om data te analyseren. Daarnaast gaat Joris een uitdaging niet uit de weg en doet hij er alles aan om zichzelf te bewijzen.

 

Joris heeft een opzegtermijn van een maand met een bruto salarisindicatie van € 2.300,- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

 • Afstudeervraag: Onderzoek- en maak een adviesrapport over het vergroten van de omzet in een specifieke niche markt;
 • In kaart brengen van de huidige situatie;
 • Doel van het afstudeeronderzoek: Hoe kan het bedrijf met het beperkt marketingbudget in de niche markt meer omzet realiseren;
 • Afnemen van interviews met 15 filialen en 15 ZZP'ers;
 • Aanbeveling / verbetervoorstel;                
  • Focus op de geschiedenis van de producten;
  • Maak radio-reclames voor de producten om ze promoten;
  • Laat de Accountmanagers rechtstreekt de producten naar de klanten verkopen d.m.v. events, koude aquisittie en sales bijeenkomsten;
 • Presenteren van het verbetervoorstel aan de stage begeleider, management team en directie.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

25

Woonplaats

regio Rossum

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, PowerPoint, Word en Outlook)