Marina (Inkoper)

Marina is een Inkoper met meer dan 17 jaar ervaring. Met een Fashion Technology studie op zak is Marina begonnen als Inkoop Assistent bij een grote retailer/productie organisatie. Door haar leergierigheid groeide Marina snel door tot Inkoper, de functie die zij heden bekleed. Als Inkoper bij een grote retailer is Marina verantwoordelijk voor het gehele inkoop- en productieproces. Hierbij onderhandelt zij met leveranciers over prijzen en over de levertijden. Veel van deze leveranciers zitten in het Verre Oosten, zij reist dan ook regelmatig naar haar leveranciers. Tijdens deze reizen scout ze ook nieuwe producten. Zij is namelijk verantwoordelijk voor het samenstellen van een nieuwe collectie. Relaties onderhouden met de fabrikanten en leveranciers doet Marina graag, zij gelooft namelijk in een goede samenwerking dat voor beide partijen gunstig is. Zij regelt het gehele proces van a tot z en houdt hierbij ook nauw contact met alle afdelingen binnen de organisatie. Marina is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Senior Inkoper/Inkoopmanager of Category Manager. Ze wilt graag een functie waarbij zij meer uitgedaagd word en waar zij haar allround vaardigheden kan inzetten ten goede van een organisatie.

Marina is een hardwerkende, loyale en enthousiaste dame. Haar opwekkende persoonlijkheid zorgt voor een lach op iedereen zijn gezicht. Ze is een prettige gesprekspartner en heeft snel mensen mee. Dit bewijst zij door haar sterke onderhandelings- en communicatie vaardigheden. Haar leergierigheid en doorzettingsvermogen heeft haar helpen groeien in functie en nu is het tijd voor de volgende groei in haar carrière.

Marina heeft een opzegtermijn van 1 maand, is 32-40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindictie van € 4.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor het gehele inkoop- en productieproces van de licht geweven meisjes- en damescollectie;

Begeleiden van het tot stand komen van de collectie;

Sample- en productieorders onderbrengen bij de fabrikant (onder meer in het Verre Oosten);

Het voeren van prijsonderhandelingen en levertijden met leveranciers;

Doorpassen en daarbij de technische commentaren bespreken met de fabrikant;

Relaties onderhouden met de fabrikanten;

Fabrikanten bezoeken in het Verre Oosten.

Functie

Inkoper

Leeftijd

38

Woonplaats

Breda

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Navision, Illustrator, Photoshop, MS Office