Merel (Inkoper)

Merel heeft ruim 20 jaar ervaring in de Supply Chain, waarvan 10 jaar als Operationeel Inkoper/Voorraadbeheerder, voornamelijk binnen (inter) nationale groothandel organisaties. Tijdens haar carrière is Merel verantwoordelijk voor het operationele inkoop van materiaal op dag- en weekniveau en ze is ruim bekend met voorraadbeheer. Hiernaast is Merel dé schakel tussen het warehouse, klanten en leveranciers omtrent levertijden, voorraad en/of veranderingen in de planning ten behoeve van de logistieke stromingen. Bovendien is Merel ook verantwoordelijk voor de implementatie en verbetering van ERP-systemen. De kracht van Merel zit in inkopen en voorraadbeheer en hier haalt ze ook veel energie uit.

Helaas gaan de operationele inkoop verantwoordelijkheden bij haar huidige werkgever richting tactisch inkoop. Dit is voor Merel een reden dat ze op zoek is naar een nieuwe werkgever. Ze zoekt een fulltime uitdaging in de Supply Chain als Inkoper/Voorraadbeheerder.

 

Merel haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Met haar positieve energie vult hij de ruimte. Dit brengt zij ook over op haar team. Het is dan ook een vrouw die het beste tot haar komt binnen een informele omgeving. Dat zij over communicatieve vaardigheden beschikt, is terug te zien in de dagelijkse contactmomenten met leveranciers, klanten en het warehouse. Merel steekt graag de handen uit de mouwen en neemt het voortouw in het maken van beslissingen.

 

Merel heeft een opzegtermijn van 1 maand met een bruto salarisindicatie van € 3.400,- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de operationele inkoop op dag- en weeknvieau;
  • Contact onderhouden met klanten en leveranciers omtrent voorraad, levertijden en/of veranderingen in de planning;
  • Verwerken van offertes en deze inkopen;
  • Onderhandelen met leveranciers omtrent voorwaarden en prijzen; 
  • Verwerken van nieuwe artikelen in het ERP-systeem;
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer;
  • Voorbereidingen voor de implemantatie van Slim4.

Functie

Inkoper

Leeftijd

45

Woonplaats

regio Weert

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Slimstock (Slim4), AS400, Groupwise, Publisher, MS Office (Excel, PowerPoint, Word en Outlook)