Nadia (Supply Chain Planner)

Nadia heeft ruim twee jaar ervaring als assistent inkoper bij een cosmethisch bedrijf dat haar producten verkoopt in 46 landen. Ze onderhield contact met 40 leveranciers vanuit landen over de hele wereld. Hier kocht ze verschillende producten in, zowel half-fabrikaten als kant-en-klare producten. Daarnaast was Nadia verantwoordelijk voor het regelen van het vervoeren van de inkochte producten. Vervolgens werd ze binnen hetzelfde bedrijf verantwoordelijk voor de Supply Chain. Ze verbeterde de productieplanning, waardoor de productie van 9 FTE tot 3,5 FTE gereduceerd kon worden. Van deze besparing kon het bedrijf een twee machines kopen. Nadia heeft veel ervaring met het werken in Excel en SAP. Ze is op zoek naar een mooie derde stap in haar carriere. 


Nadia is een snelle analytische denker. Het plannen en analyseren van processen zit in haar bloed. Ze is een vrolijke dame die haar enthousiasme kan overbrengt op haar collega's. Ze heeft een warme, zachte kant, maar als er gewerkt moet worden, komt de commerciële kant in haar naar boven. Werken doet ze het liefst als er druk bij komt kijken. Ze is dan ook erg stressbestendig. Nadia ligt erg goed in de groep. Ze werkt gemakkelijk samen met verschillende mensen. 


Nadia is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600 bruto per maand. 

Werkzaamheden

Assistent Inkoop (2014 - 2016):

  • Verschillende producten inkopen, zowel kant-en-klare producten als halffabrikaten;
  • Analyseren van leveranciers en beoordelen van leveranciers op basis van onder andere kwaliteit producten en levertijd;
  • Contact houden met leveranciers uit landen over de hele wereld.

Supply Chain Manager (2016 - heden):

  • Opstarten Supply Chain afdeling;
  • Verbeteren van de productieplanning (9 FTE teruggebracht naar 3,5 FTE);
  • Verantwoordelijk voor de voorraadbeheer;
  • Aansturen van het personeel op de productie.

 

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

34

Woonplaats

Regio Veenendaal

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in zowel woord als geschrift, Engels goed in zowel woord als geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Excel, Outlook, PowerPoint)