Tobias (HBO Starter Logistiek)

Tobias heeft in 2020 de hbo-opleiding Logistics Engineering afgerond. Tijdens zijn afstudeerstage heeft hij onderzoek gedaan naar de resource planning en het optimaliseren hiervan bij een afvalverwerkingsorganisatie. Tobias werkt momenteel 3 jaar als Supply Chain Planner bij zijn huidige werkgever. Hier heeft hij een breed takenpakket. Tobias stelt de productieplanning efficiënt op vanuit de aangeleverde forecast en hij is verantwoordelijk voor 4 van de 7 productielijnen. Daarnaast is Tobias bezig met de operationele inkoop en het voorraadbeheer. Hij zorgt ervoor dat de voorraad niet te hoog is om kosten te besparen. Tobias is, samen met Extra Talent, latent op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zich bezig kan houden met lange termijn planningen en procesverbeteringen binnen de organisatie. 

Tobias is een rustig persoon die zijn geduld weet te bewaren in hectische situaties. Zo laat hij zichzelf niet snel meeslepen in situaties die niet relevant zijn voor hem.  Hij is analytisch en dit zie je terug in zijn werk. Hij duikt graag eerst zelf de data in om verbanden te zoeken en een probleem te achterhalen. Pas daarna zal hij om hulp vragen. Tobias werkt graag samen met anderen en haalt energie uit het sparren met collega’s en samen tot een oplossing komen.

Tobias heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het plannen van 4 van de 7 productielijnen. Deze productieplanning stelt hij op op basis van de forecast;
  • De besteladviezen die voortkomen uit het ERP-systeem opvolgen en de bestellingen plaatsen;
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, de juiste voorraden bestellen en zorgen dat er niet teveel voorraad ligt om kosten te besparen;
  • Orders monitoren en als de orders niet op tijd binnen komen, leveranciers nabellen en dit oplossen;
  • Met de personeel planner afstemmen of ze genoeg personeel hebben om de productie te draaien die ze voor ogen hebben;
  • ERP-systeem mee geinplementeerd. 

Functie

HBO Starter Logistiek

Leeftijd

26

Woonplaats

Omgeving Arnhem

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Visio, Microsoft Office; Excel, PowerPoint, Word, Outlook, Enterprise Dynamics