Timo (WO Starter Supply Chain)

Timo is afgestudeerd met een pre-master Supply Chain Management. Vervolgens is Timo sinds begin 2018 aan het werk in de financiële wereld, maar zijn hart ligt toch echt bij het plannen. Voor zijn afstudeerstage heeft hij een ERP-systeem geïmplementeerd en heeft hij veel met Excel gewerkt. Daarnaast was hij verantwoordelijk om het planningsproces te optimaliseren en was hij het aanspreekpunt voor de klanten. Met name het inrichten van de planning spreekt hem erg aan, om op deze manier het proces gemakkelijker te maken. Daarnaast heeft Timo een Lean Green Belt behaald. Timo is op zoek naar een planningsfunctie in de regio Arnhem / Nijmegen. 

Timo is een harde werker. Zo heeft hij verschillende bijbanen gehad als orderpicker, waar hij lange dagen maakte. Daarnaast gaat hij gemakkelijk met verschillende mensen om. Als orderpicker had Timo veel contact met laaggeschoolden, maar bijvoorbeeld tijdens zijn stage had hij veel contact met leidinggevenden en managers. Timo past zich gemakkelijk aan in samenwerking. Hij is dan ook een echte teamplayer, die het fijn vindt, en energie haalt uit, samenwerken. Daarbij houdt hij altijd oog op het resultaat. 

Timo is beschikbaar vanaf halverwege maart en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Vaststellen van de juistheid, betrouwbaarheid en tijdigheid van financiële gegevens; 
  • Procesverteringen doorvoeren, voornamelijk met behulp van Excel. Hierdoor eerder op de hoogte zijn van de laatbetalers;
  • Contact onderhouden met de laatbetalers, zowel telefonisch als per mail; 
  • Opstellen en verbeteren van rapportages voor De Nederlandse Bank.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

24

Woonplaats

Regio Nijmegen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in zowel woord als geschrift, Engels redelijk in zowel woord als geschrift.

Computervaardigheden

Verschillende ERP-systemen, Excel