Marco (Teamleider Productie)

Sinds Marco zijn hbo-studie Bedrijfskunde heeft gehaald aan de Agrarische Hogeschool is hij constant actief geweest in het werkveld. In 26 jaar werkervaring was dit in een drievoud van functies; Verkoop Binnendienst, Kwaliteitscoördinator en Productieleider. Hierdoor heeft hij in verschillende productie- en handelsorganisaties verschillende facetten mogen meemaken. Dit gaat van Kwaliteitscoördinator bij een groothandel tot Productieleider bij een aluminiumbedrijf. Momenteel is Marco werkzaam als Meewerkend Voorman bij een houtproducent waar hij een team van 5 fte aanstuurt. Dit bevalt hem, maar hij heeft het gevoel dat hij zichzelf graag nog meer uitdaagt, waar hier momenteel geen ruimte voor is. Waar nodig versterkt en begeleidt Marco in een nieuwe organisatie het productieteam, aangezien hij door vele jaren ervaring goed inzicht heeft gekregen in de efficiency van de machines.

Marco is recht voor zijn raap en vriendelijk in de omgang. 'Niet lullen maar poetsen' is wat hij met een glimlach zei over zijn werkhouding, maar dit omschrijft wel goed hoe Marco zijn taken graag benadert. Door de opgedane kennis over kwaliteitsnormen, leidinggeven en het productieproces heeft Marco veel inzicht gekregen in de stappen die een bedrijf moet doorstaan om verder te komen. Hij benadrukte ook hoe belangrijk LEAN-initiatieven en innovatief werken zijn, niet alleen voor de efficiency van het bedrijf, maar ook om de algemene sfeer op de werkvloer te verbeteren.

Marco heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een bruto salarisindicatie van € 4.000,- per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de leiding over 4 productiekrachten en 1 heftruckchauffeur;
  • Individueel verantwoordelijk voor de droogkamers (plek waar het gesneden hout wordt gedroogd en bewaard om vervolgens verkocht te worden);
  • Verantwoordelijk voor naleven KPI's. Denk aan reductie productietijd, verhogen omzet, vergroten onderlinge cohesie;
  • Materialen inslaan voor fabriek, frequent machinegebruik uitleggen of machines repareren en waar nodig, het productieteam versterken.

Functie

Teamleider Productie

Leeftijd

53

Woonplaats

Driebergen

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

AS400, SAP, MS Office: Excel, PowerPoint, Excel