Maarten (Customer Service Medewerker)

Maarten heeft in 2017 de studie Bedrijfskunde MER succesvol afgerond. Vervolgens is hij blijven werken bij de supermarkt waar hij ook zijn afstudeeropdracht heeft gedaan. Hij werd afdelingsmanager, waar hij leiding gaf aan 20 medewerkers. Hij bestelde de producten, maakte een planning voor het personeel en hij voerde KPI-gesprekken met hen. Maarten is werkzaam bij het autoleasebedrijf waar hij eerder heeft gewerkt. Voorheen was hij verantwoordelijk voor het klantenbeheer, het beoordelen van schaderapporten en het voorstellen van overnames en afkopen. Momenteel bekleed hij een functie waarin hij verantwoordelijk is voor 15 klanten. Maarten maakt de leaseoffertes op, doet contractaanpassingen en is aanspreekpunt voor zijn klanten. Voor alle vragen en klachten, bellen of mailen de klanten naar hem. Maarten wil zich dolgraag blijven ontwikkelen, maar merkt in zijn huidige functie dat hij dit niet genoeg kan. Maarten is op zoek naar een functie in de Supply Chain, waar hij analytisch bezig kan zijn. 

Maarten is een harde werker. Hij vindt het vanzelfsprekend om zich volledig voor het bedrijf in te zetten, waar lange dagen erbij horen. Zo had hij als afdelingsmanager van de supermarkt standaard weken van ruim 50 uur en werkt hij momenteel weleens in de avond door als hij overdag bij een leverancier is geweest. Maarten is een sociale jongeman, die erg goed in de groep ligt en gemakkelijk in de omgang is. Hij is in staat om zich snel aan te passen aan zijn gesprekspartner. Maarten vindt het belangrijk dat hij gezien wordt en dat hij verantwoordelijkheid krijgt. 

Maarten heeft een opzegtermijn van 2 maanden, is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand. 
 

Werkzaamheden

  • Aanspreekpunt en verantwoordelijk voor 15 klanten;
  • Het opmalen van leaseoffertes en contracten;
  • Dagelijks klantcontact, het beantwoorden van alle vragen, zowel telefonisch als via de mail. Michiel geeft zelf de antwoorden aan de klant of gaat op zoek naar een juist antwoord, voordat hij een andere afdeling inschakelt;
  • Terugkoppelen naar de desbetreffende afdeling wat voor vragen hij beantwoord heeft aan de klant;
  • Schakelen met collega's van andere afdelingen als hij zelf niet tot een antwoord komt;
  • Bezig met een verbeteringsproject, hoe de organisatie meer grip en zicht heeft op het proces van nieuwe auto's die geleverd worden. Hierbij gaat hij regelmatig langs bij leveranciers, om hierover te sparren.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

26

Woonplaats

Regio Nijkerk

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in zowel woord als geschrift, Engels goed in zowel woord als geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, PowerPoint)