Tessa (Inkoper)

Tessa is een ondernemende jonge dame met een afgeronde hbo-opleiding Bedrijfskunde op zak. Momenteel is Tessa Restaurant Manager waar ze een veelzijdige functie vervult. Naast het coachen en begeleiden van haar team is Tessa verantwoordelijk voor de inkoop van grond- en hulpstoffen op dag- en weekniveau en onderhoudt ze nauw contact met leveranciers omtrent bestellingen, voorraad en capaciteit. Daarnaast heeft ze ruime kennis van voorraadbeheer. Bij haar vorige werkgever, een productie bedrijf inde technische branche is Tessa begonnen als Customer Care Officer. Hier is ze verantwoordelijk geweest voor het onderhouden van klantcontact met (inter) nationale klanten omtrent klachten, relatiemanagement en order intake. Binnen deze functie is ze in contact gekomen met het ERP-systeem SAP, waar ze in haar volgende functie als Inside Sales Medewerker nog steeds actief mee werkte. Helaas zit Tessa bij haar huidige werkgever niet op haar plek. Ze merkt dat de horeca-branche niet bij haar past. Ze is daarom toe aan een nieuwe uitdaging in de Supply Chain omdat ze binnen een productie omgeving werkzaam wil zijn, vanwege de vele ontwikkelingen, dynamiek en hectiek die er heerst. Ze zoekt de fulltime uitdaging als Material Planner in de foodbranche.

 

Tessa is een jonge dame met een ondernemend karakter. Ze wil graag, in het bedrijf waarin ze werkzaam is, betrokken worden bij de doelstellingen die het bedrijf wenst te realiseren. Ze wil graag winnen en resultaten boeken. Dit is terug te zien in haar ontwikkelingen bij haar huidige werkgever waar ze, samen met een collega, een franchise is begonnen en de totale operationele verantwoordelijkheden droeg. Ook is Tessa analytisch sterk. Ze ziet verbanden en anticipeert hierop. Daarnaast is Tessa een echte doorzetter. Wanneer ze een opdracht binnenkrijgt, of bijvoorbeeld een probleem van de klant, zal ze dit meteen aanpakken met beide handen en zo snel mogelijk oplossen. Ze neemt hierin initiatief en zal het niet zomaar laten liggen.

 

Tessa heeft een opzegtermijn van 1 maand met een bruto salarisindicatie van € 2.700,- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

september 2018 - heden  Restaurant Manager foodbranche

  • Verantwoordelijk voor het inkopen van foodproducten en materiaal op dag- en weekniveau;
  • Contact onderhouden met leveranciers (10x) omtrent levertijden, voorraad en capaciteit);
  • Coachen, begeleiden en trainen van 30 tot 40 medewerkers (parttime studenten en fulltime medewerkers);
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer;
  • Monitoren en anticiperen om gestelde bedrijfsdoelen te behalen (omzet, loonkosten en inkoopkosten);
  • Opleiden en trainen van restaurant managers 3fte;
  • Zorgdragen voor alle administratieve werkzaamheden (roosteren en personeelsbeheer).

augustus 2017 - augustus 2018  Shopmanager (franchise foodbranche)

  • Verantwoordelijk voor het inkopen van foodproducten en materiaal op dag- en weekniveau;
  • Contact onderhouden met leveranciers (3x) omtrent levertijden, voorraad en capaciteit;
    Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer;
  • Volledig opetationele verantwoordelijkheid waaronder; openen en sluiten van de zaak, roosteren en personeelsbeheer;
  • Coachen, trainen en opleiden van 3 teamleiders. 

Functie

Inkoper

Leeftijd

27

Woonplaats

regio Weert

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP (goed), Sales Force, Illustrator, InDesign en MS Office (PowerPoint, Word, Outlook en Word)