Kim (Inkoper)

Kim heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de Inkoop. Haar sterke fundering aan vaardigheden en kennis heeft ze opgebouwd binnen een productiebedrijf in de FMCG. Als Operationeel Inkoper was zij verantwoordelijk voor het bestellen van stoffen en onderdelen bij leveranciers wereldwijd. Kim zorgde er vervolgens voor dat de levering op tijd in Nederland en op de productielocaties wereldwijd waren. Doordat de hoeveelheid werk terug liep maakte Kim na ruim 10 jaar de overstap naar een handelsorganisatie. Als Supply Chain Medewerker kwam ze er daar echter achter dat ze de nadruk op het inkopen in haar functie mistte. In haar huidige functie als Operationeel Inkoper koopt ze dan ook in voor alle vestigingen in Nederland en Frankrijk. Ze beheert hiervoor de voorraden en speelt in op verkoopacties. Helaas heerst er een kille sfeer op de afdeling en met deze reden is Kim op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de inkoop.

Kim is een opgewekte dame met een liefde voor inkoop. Met haar ruime ervaring met o.a. SAP weet zij zich ERP-systemen snel eigen te maken. Binnen haar huidige afdeling is de voertaal Engels en Kim spreekt naast Nederlands ook nog Duits. Het helpt haar om gemakkelijk te schakelen met internationale partijen. Wat Kim naast haar gedrevenheid en operationele instelling nog sterker maakt is haar kennis van en ervaring met alle logistieke- en supply chain processen rondom het inkopen.

Kim heeft een opzegtermijn van één maand, is 32 tot 36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto op basis van 32 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het bestellen van producten bij leveranciers wereldwijd;
  • Beheren van de voorraden voor winkels in Nederland, België en Frankrijk;
  • Controleren van de forecast, voorraad- en inkoopsuggesties van het eigen ERP-systeem;
  • Samenvoegen van orders vanuit Frankrijk om deze zo (kosten)efficient mogelijk te vervoeren;
  • Boeken van transporten van het warehouse naar het DC in Frankrijk;
  • Monitoren van verkoopacties en markttredens en de voorraden hierop afstemmen;
  • Bijhouden van artikeldata in het systeem.

Functie

Inkoper

Leeftijd

42

Woonplaats

Regio Den Haag

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Duits voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, ExtraNet & MS Office; Excel (goed), Word & PowerPoint