Benjamin (Inkoper)

Benjamin heeft alweer ruim 2,5  jaar ervaring binnen de Supply Chain en Logistiek. Waar hij in zijn vorige rol werkzaam was als Project/Commercieel medewerker, is hij nu anderhalf jaar werkzaam als International Buyer binnen één van de grotere handelsorganisatie in Nederland. Binnen zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de grijze inkoop van +/- 9000 producten van consumenten elektronica. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het sourcen naar nieuwe leveranciers en onderhoudt hij het contact met leveranciers omtrent prijs, capaciteit en leveringsvoorwaarden. Zijn kwaliteit in het snel schakelen benut hij hierin optimaal. Momenteel is Benjamin op zoek naar een functie als Inkoper waarbij hij met zijn kennis en kunde een bijdrage kan leveren.

Benjamin is een sociale jongeman met een gedreven persoonlijkheid. Hij is daarnaast communicatief sterk onderlegd, hierdoor weet hij zowel individueel als in teamverband zijn werkzaamheden goed uit te oefenen. In zijn vrije tijd houdt hij ervan in beweging te blijven en het uiterste van zichzelf te vragen. Dezelfde drive heeft hij ook bij de werkzaamheden die hij verricht, hij gaat namelijk altijd voor het beste resultaat. Benjamin beschikt verder over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet ook onder druk goed te presteren.

Benjamin heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de grijze inkoop van +/- 9000 producten van consumenten elektronica;
  • Verantwoordelijk voor het sourcen naar nieuwe leveranciers;
  • Het onderhouden van contact met leveranciers omtrent kwaliteit, prijs, capaciteit en leveringsvoorwaarden.
  • Vernatwoordelijk voor het beheren van de voorraaden;
  • Het aandragen van verbetervoorstellen.

Functie

Inkoper

Leeftijd

36

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.