Jos (Inkoper)

Jos heeft de studie International Business in 2017 afgerond. Hij heeft daarna de minor Chinese Business en de master Chinese Studies (International Relations) voltooid. Zijn carrière binnen de Supply Chain begon in 2020 bij een groothandel. Hier had hij de functie Import Supply Chain. Jos was voornamelijk verantwoordelijk voor het inkopen van producten en het monitoren van de leveringen. Omdat 90% werd geleverd vanuit Azië, had hij veel telefonisch contact met leveranciers. Bij zijn huidige werkgever is hij ook verantwoordelijk voor het inkopen van producten en het transport hiervan. Hij heeft veel contact met de leveranciers over alle leveringen en onderhandeld over de prijs. De afgelopen maanden waren vrij hectisch omdat er veel producten uit Oekraïne kwamen. Jos moest hier snel schakelen en heeft alles in een korte tijd omgezet naar Spanje. Naast zijn hoofdtaken maakt Jos ook rapportages en stelt hij offertes op. Jos zoekt een nieuwe uitdaging bij een stabiele werkgever waar hij zich verder kan ontwikkelen binnen de Supply Chain.

Jos is een professionele man die erg sterk is in zijn communicatie. Dit blijkt uit het nauwe contact wat hij onderhoud met wereldwijde collega’s, klanten en leveranciers. Hij is meegaand en heeft een open houding. Jos houdt van een grapje, maar het werk heeft altijd de hoogste prioriteit. Hij is een perfectionist en kan zichzelf goed motiveren. Als hij ergens aan begint maakt hij dit af. De afgelopen maanden waren voor Jos erg hectisch door het omzetten van de productie en leveranciers. Hierdoor blijkt dat hij ook snel kan schakelen.

Jos heeft 1 maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 40 uur. Zijn salarisindicatie € 3.300,- bruto per maand, dit is op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Contact onderhouden en onderhandelen over prijzen met leveranciers;
  • Verantwoordelijk voor de supply planning en forecasting;
  • Verantwoordelijk voor het gehele transport van leveringen, van A tot Z;
  • Het opbouwen van relaties met nieuwe logistieke partners;
  • Het bijhouden van de Chain of Custody, dat houdt in dat hij alles controleert en bijhoud van gecertificeerde producten;
  • Verantwoordelijk voor het inkopen en introduceren van nieuwe producten en leveringen;
  • Administratieve werkzaamheden zoals offertes opstellen en rapportages maken van alle producten en leveringen.

Functie

Inkoper

Leeftijd

29

Woonplaats

Tiel

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits en Chinees

Computervaardigheden

MS Office, Autocad en Inventor