Stan (Proces Engineer)

Zowel voor, tijdens als na het behalen van zijn wo master Supply Chain Management heeft Stan ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Voor zijn master is Stan werkzaam geweest bij een internationale productieorganisatie waarbij hij verantwoordelijk was voor het organiseren van de afroep en levering van spareparts bij internationale klanten. Een complexe rol die het nodige puzzelwerk vereist. Gedurende zijn master is Stan aan de slag gegaan bij een groothandel. Als Operational Leader coördineerde hij het logistieke proces en heeft hij tevens een belangrijke rol gespeeld in het opzetten van een nieuwe warehouselocatie. Het herinrichten van de processen en het inrichten van het WMS-systeem waren daarbij belangrijke onderdelen waar Stan zich mee bezighield. Momenteel is Stan als Process Engineer bij een logistieke dienstverlener projectmatig bezig met het optimaliseren van processen. Zo werkt hij nu aan een project waarbij hij een nieuw pricing model ontwikkelt. Hoewel Stan nog goed op zijn plek zit, staat hij open voor een nieuwe uitdaging waarbij hij projectmatig aan de slag kan met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Hij is daarbij breed geïnteresseerd en hecht vooral veel waarde aan een prettige werksfeer en vrijheid in zijn functie.

Tijdens zijn middelbare schooltijd was Stan al goed in de zogenaamde betavakken. In zijn huidige werk gebruikt hij zijn sterke analyses ter onderbouwing van zijn bevindingen en voorstellen. Bovendien is Stan zeer sterk op het gebied van stakeholdermanagement en voelt daarbij feilloos aan hoe hij mensen het beste kan benaderen. Iets wat hij naar eigen zeggen heeft meegenomen uit de tijd dat hij in zijn vrije tijd les gaf. Stan is daarnaast rustig en stressbestendig, waardoor hij zich niet snel van zijn stuk laat brengen.

Stan heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie is € 4.400,- bruto per maand. 

 

Werkzaamheden

 • Projectmatig optimaliseren van processen, waaronder:
  • Ontwikkelen van een nieuw pricing model (lopend project);
   • Verzamelen van data;
   • Opstellen van KPI bomen;
   • Laten draaien van testen;
   • Analyseren van data;
   • Uitvoeren van vergelijkingen nieuwe en oude situaties;
   • Laten draaien van financiële pilot.
  • Optimaliseren van sorteeroplossingen met behulp van externe leveranciers;
 • Ondersteunen op het gebied van bedrijfsvoering, bijvoorbeeld dashboarding.

Functie

Proces Engineer

Leeftijd

28

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Microsoft Dynamics, JD Edwards, WMS, MS Office